עוגת שוקולד נוסטלגית של אמא אסתר עוגה מנצחת !!!! אמאל’ה איזה עוגה רוצו להכין מבטיחה לא תחליפו אותה . יוצאת גבוהה רכה פשוט טעימה מאת – הילה עמנואל המרכיבים- 7 ביצים 150 גר’ שוקולד מריר 1/3 כוס קקאו כוס חלב 300 גר’ חמאה כוס סוכר כוס ו- 3/4 קמח שקית אבקת אפייה קמצוץ סודה לשתייה […]
המתכון לעוגיות הקוקוס מאת שונטל אשר שנשארים לכם חלבונים מהבצק של אוזני המן תכינו מרנג המרכיבים- כוס חלבונים 2 וחצי כוסות סוכר קורט מלח 2 סוכר וניל 5 כוסות קוקוס אופן ההכנה – שמים את החלבונים בקערת מיקסר עם הסוכר והוניל וקוטר מלח. מניחים מעל בן מארי (סיר עם מים רותחים ) ומקציפים […]
עוגת קוקוס עסיסית בשלוש שכבות . מיוחדת וטעימה מאת ג’ודי פלטי המרכיבים- לבצק: 4 ביצים כוס ורבע סוכר שתיים וחצי כוסות קמח 3/4 כוס שמן שקית וחצי א, אפייה 3/4 כוס חלב 3 כפות אבקת קקאו 2 כפות מים פושרים. עבור הקרם: 3 כפות קמח 100 גר’ פתיתי קוקוס רבע כוס סוכר. (לאוהבי המתוק […]
3 סוגי עוגיות מבצק אחד מנצח
הכל מבצק אחד בצק פריך מצויין מזל חלפון אוזנה – מגולגלות תמרים עוגיות שבלול שוקו וניל ואוזני המן במילוי שוקולד המרכיבים- לבצק 6 כוסות קמח חמאה או מחמאה אחת מומסת כוס שמן כוס וחצי מיץ תפוזים 3 סוכר וניל 1 אפיה חצי כוס סוכר קורט מלח אופן ההכנה – ללוש את המרכיבים יחד במיקסר […]
עוגיות טחינה בטעם חלבה – מושלמות
עוגיות טחינה חלבה מושלמות רכות וטעימות מאת אופיר ברק המרכיבים- 3 כוסות קמח שקית אבקת אפייה כוס טחינה גולמית כוס סוכר 200 גר חמא או מחמאה אופן ההכנה – לעבד את כל החומרים לבצק אחד . ליצור כדורים בגודל שווה לנעוץ שקד במרכז אפייה 180 מעלות 15 דקות לחכות עד שיתקררו לפני שטועמים . […]
כלום עבודה – ויש לכם עוגת תפוזים נהדרת מאת – אסתר סמרנו המרכיבים – 2 כוסות קמח 3/4 כוס סוכר חצי כוס קוקוס טחון שקית סוכר וניל או כפית תמצית וניל שקית אבקת אפייה 4 ביצים כוס מיץ תפוזים כוס שמן אופן ההכנה – תחילה נחמם תנור מראש ל170 מעלות. ניקח 2 קערות […]
קציצות בקר ואפונה זה יוצא מעדן מאת – Orit Akrabi המרכיבים – חצי קילו בשר טחון בצל גדול מגורד בפומפיה ביצה 3 כפות פירורי לחם כפית ראס אל חנות חצי כפית כמון כף שטוחה א. מרק עוף חצי כפית פפריקה מתוקה חצי כפית פפרקיה חריפה מלח ופלפל שחור לפי הטעם לרוטב: בצל קצוץ פלפל אדום […]
זאת עוגת שיש מוצלחת מאוד שילוב של מתכונים יצאה ממש מוצלחת מתכון מאת – נוע אלוני ממליצה על תבנית סיר פלא קוטר 24 או אנג’ל עם החור המרכיבים- 6 ביצים כוס ורבע עד חצי סוכר שקית סוכר וניל 3/4 כוס שמן כוס מיץ תפוזים סחוט טרי 2 וחצי כוסות קמח שקית אבקת אפייה לשיש – […]
סלט תירס בצבעים שכולם אוהבים מאת – צביה אורן המרכיבים – פחית שימורי תירס בצל סגול פלפל אדום מלפפון ירוק מלפפון חמוץ 2 גבעולי סלרי לתיבול: 2 כפות שמן זית מלח ופלפל שחור לפי הטעם מעט פפריקה מתוקה 2 כפות סילאן כפית חרדל אופן ההכנה – תחילה נפתח את שימורי התירס, נסנן מנוזלים ונשפוך לקערה […]
עוגיות בצק פריך מגולגלות נוטלה וקינמון שיגעון מאת – חנה אלבז אזנקוט המרכיבים – לבצק: 4 כוסות קמח אבקת אפייה 4 כפות סוכר 2 ביצים 2-4 כפות מים 200 גרם חמאה חתוכה לקוביות למילוי: ממרח נוטלה קינמון אופן ההכנה – להכנת הבצק נשים את כלל מרכיו בקערת המיקסר או מעבד מזון. נפעיל את המיקסר […]