קטגוריות
עוגות

פאי תפוחים להיט – קלאסי וטעים

פאי תפוחים מאת – צביה אורן המרכיבים –  כוס אוניברסאלית 1  ו- 2/3 כוס קמח 150 גרם חמאה חתוכה לקוביות חצי כוס אבקת סוכר קורט מלח 1 חלמון ביצה 1 כפית תמצית וניל 2 כפות מים קרים למלית: 5 תפוחי עץ ירוק גרנד סמיט מקולפים ומגורדים 3 כפות סוכר 1 כפית קינמון חופן צימוקים 50 […]

קטגוריות
Uncategorized עוגיות

עוגיות מלוחות נדירות

  עוגיות מלוחות נדירות מאת – אתי שושני המרכיבים –  2 כוסות קמח כפית מלח חצי שקית אבקת אפייה חצי כוס מים חצי כוס שמן ביצה חופן שומשום אופן ההכנה –  לערבב הכל ביחד בקערה. לעשות עיגולים קטנים ולמרוח ביצה ואז לפזר שומשום ולתנור על חום נמוך 160 מעלות עד שאפוי ופציח לבריאות!

קטגוריות
עוגיות

עוגיות גרנולה ממכרות וסופר בריאות

  עוגיות גרנולה מאת – ליזי רחמים המרכיבים –  100 גרם גרעיני חמנייה 100 גרם גרעיני דלעת כוס אגוזי מלך קצוצים כוס קוואקר כוס קוקוס טחון כפית קינמון 2 כפות סוכר חום 2 כפות סילאן 2 כפות קמח כוסמין 2 חלבונים כפית אבקת אפייה אופן ההכנה –  בקערה לערבב הכל יחד . ליצור עוגיות ולשים […]

קטגוריות
בשר קציצות

אמאל’ה ואבאל’ה איזה קציצות!

קציצות בשר מאת – אילנית כרבי המרכיבים –  לתערובת הבשר: חצי קילו בשר טחון 2 בצלים מגורדים תפוח אדמה מגורד חופן פטרוזליה קצוצה 3 כפות פירורית לחם ביצה מלח ופלפל שחור מעט ראס אל חנות תבלין פילדלפיה מעט זנגוייל לרוטב: 3 בצלים חתוכים לרבעים כף סילאן כף טריאקי מעט כמון כוס מים רותחים עם כף […]

קטגוריות
עוגות עוגות שוקולד

מתכון לעוגת פרג מעלפת

עוגת פרג ושוקולד מאת – אורית חדידה המרכיבים –  1/3 כוס חלב 1/3 כוס יין מתוק (של קידוש) 100 גרם פרג (מומלץ שניטחן במקום) 5 ביצים גרידה מלימון אחד כוס ורבע סוכר 1/2 כוס שמן 1 וחצי כוסות קמח 1 אבקת אפייה 1/4 כפית מלח לציפוי השוקולד: 100 גרם שוקולד מריר 1/2 מיכל שמנת מתוקה […]

קטגוריות
Uncategorized

עוגיות מגולגלות מהבצק המושלם ביותר – כל הסודות בהכנה

  עוגיות מגולגלות תמרים הכי פריכות שיש המתכון של אופירה טיפים – כל המרכיבים צריכים להיות בטמפרטורת החדר . לא ללוש הרבה את הבצק ,איך שהחומרים מתאחדים לעצור את הלישה. לפתוח על נייר אפייה מקומח המרכיבים- קילו קמח כוס מיץ תפוזים או מים 300 גר מחמאה או חמאה 2 סוכר וניל 2 א. אפייה כוס […]

קטגוריות
עוגות עוגות שוקולד

מצאתי את האחת שלי – עוגת שוקולית מושלמת

עוגת שוקולית מושלמת – היא רכה ושוקולדית ובעשר דקות הכנה מאת – Michal Medina המרכיבים –  5 ביצים (בטמפרטורת החדר) כוס סוכר כוס שמן כוס שמנת מתוקה כוס קמח כוס שוקולית שקית אבקת אפייה לציפוי: חצי כוס שמנת מתוקה חצי חבילת שוקולד מריר חצי חבילת שוקולד חלב אופן ההכנה –  להקציף את הביצים עם הסוכר […]

קטגוריות
בשר

זה נחטף בשניות לא נשאר גרגיר, לחמניות בשר!

הפעם פינקתי בלחמניות בשר מדהימות מאת – אילנית כרבי המרכיבים –  לתערובת הבשר: חצי קילו בשר טחון בצל קצוץ כפית שום כתוש כפית שטוחה כורכום חצי כפית כמון מעט בהרט מלח ופלפל שחור לפי הטעם כף סילאן חופן פטרוזיליה קצוצה לבצק: קילו קמח שמרים חצי כוס סוכר 2 ביצים כוס שמן 2 כוסות מים כפית […]

קטגוריות
Uncategorized

המתכון לסלט כרוב הטעים ביותר שהכנתי

    המתכון לסלט כרוב הטעים ביותר שהכנתי סלט כרוב צבעוני משגע סלט ב-6 צבעים, טעים ובריא. אתם חייבים להכין אותו לשבועות ולשבת !!! מתאים לארוחות בשרית וחלבית כאחד המרכיבים- חצי כרוב סגול קטן חצי כרוב לבן קטן גזר קולורבי חצי צרור פטרוזיליה, פלפל אדום פלפל צהוב רוטב- מיץ מלימון שלם 1 כף חרדל דיז’ון […]

קטגוריות
חגים חלבי צמחוני

טעים בטירוף ממש כמו באיטליה

פסטה פסטו קל ופשוט! מאת – Noa Agababa המרכיבים –  חבילת פסטה איזה שאוהבים חבילת בזיליקום טרי 5 שיני שום 2 שמנת לבישול 3/4 כוס צנוברים טבעיים 1/2 כוס פרמז׳ן 1/2 כוס שמן זית אופן ההכנה –  לפסטה , להרתיח מים עם מלח, לבשל לפי ההוראות ולסנן מנוזלים. בזמן שהפסטה מתבשלת במים מכינים את הרוטב. […]

Exit mobile version