פאי תפוחים מאת – צביה אורן המרכיבים – כוס אוניברסאלית 1 ו- 2/3 כוס קמח 150 גרם חמאה חתוכה לקוביות חצי כוס אבקת סוכר קורט מלח 1 חלמון ביצה 1 כפית תמצית וניל 2 כפות מים קרים למלית: 5 תפוחי עץ ירוק גרנד סמיט מקולפים ומגורדים 3 כפות סוכר 1 כפית קינמון חופן צימוקים 50 […]
עוגיות מלוחות נדירות
עוגיות מלוחות נדירות מאת – אתי שושני המרכיבים – 2 כוסות קמח כפית מלח חצי שקית אבקת אפייה חצי כוס מים חצי כוס שמן ביצה חופן שומשום אופן ההכנה – לערבב הכל ביחד בקערה. לעשות עיגולים קטנים ולמרוח ביצה ואז לפזר שומשום ולתנור על חום נמוך 160 מעלות עד שאפוי ופציח לבריאות!
עוגיות גרנולה ממכרות וסופר בריאות
עוגיות גרנולה מאת – ליזי רחמים המרכיבים – 100 גרם גרעיני חמנייה 100 גרם גרעיני דלעת כוס אגוזי מלך קצוצים כוס קוואקר כוס קוקוס טחון כפית קינמון 2 כפות סוכר חום 2 כפות סילאן 2 כפות קמח כוסמין 2 חלבונים כפית אבקת אפייה אופן ההכנה – בקערה לערבב הכל יחד . ליצור עוגיות ולשים […]
קציצות בשר מאת – אילנית כרבי המרכיבים – לתערובת הבשר: חצי קילו בשר טחון 2 בצלים מגורדים תפוח אדמה מגורד חופן פטרוזליה קצוצה 3 כפות פירורית לחם ביצה מלח ופלפל שחור מעט ראס אל חנות תבלין פילדלפיה מעט זנגוייל לרוטב: 3 בצלים חתוכים לרבעים כף סילאן כף טריאקי מעט כמון כוס מים רותחים עם כף […]
מתכון לעוגת פרג מעלפת
עוגת פרג ושוקולד מאת – אורית חדידה המרכיבים – 1/3 כוס חלב 1/3 כוס יין מתוק (של קידוש) 100 גרם פרג (מומלץ שניטחן במקום) 5 ביצים גרידה מלימון אחד כוס ורבע סוכר 1/2 כוס שמן 1 וחצי כוסות קמח 1 אבקת אפייה 1/4 כפית מלח לציפוי השוקולד: 100 גרם שוקולד מריר 1/2 מיכל שמנת מתוקה […]
עוגיות מגולגלות תמרים הכי פריכות שיש המתכון של אופירה טיפים – כל המרכיבים צריכים להיות בטמפרטורת החדר . לא ללוש הרבה את הבצק ,איך שהחומרים מתאחדים לעצור את הלישה. לפתוח על נייר אפייה מקומח המרכיבים- קילו קמח כוס מיץ תפוזים או מים 300 גר מחמאה או חמאה 2 סוכר וניל 2 א. אפייה כוס […]
עוגת שוקולית מושלמת – היא רכה ושוקולדית ובעשר דקות הכנה מאת – Michal Medina המרכיבים – 5 ביצים (בטמפרטורת החדר) כוס סוכר כוס שמן כוס שמנת מתוקה כוס קמח כוס שוקולית שקית אבקת אפייה לציפוי: חצי כוס שמנת מתוקה חצי חבילת שוקולד מריר חצי חבילת שוקולד חלב אופן ההכנה – להקציף את הביצים עם הסוכר […]
הפעם פינקתי בלחמניות בשר מדהימות מאת – אילנית כרבי המרכיבים – לתערובת הבשר: חצי קילו בשר טחון בצל קצוץ כפית שום כתוש כפית שטוחה כורכום חצי כפית כמון מעט בהרט מלח ופלפל שחור לפי הטעם כף סילאן חופן פטרוזיליה קצוצה לבצק: קילו קמח שמרים חצי כוס סוכר 2 ביצים כוס שמן 2 כוסות מים כפית […]
המתכון לסלט כרוב הטעים ביותר שהכנתי סלט כרוב צבעוני משגע סלט ב-6 צבעים, טעים ובריא. אתם חייבים להכין אותו לשבועות ולשבת !!! מתאים לארוחות בשרית וחלבית כאחד המרכיבים- חצי כרוב סגול קטן חצי כרוב לבן קטן גזר קולורבי חצי צרור פטרוזיליה, פלפל אדום פלפל צהוב רוטב- מיץ מלימון שלם 1 כף חרדל דיז’ון […]
פסטה פסטו קל ופשוט! מאת – Noa Agababa המרכיבים – חבילת פסטה איזה שאוהבים חבילת בזיליקום טרי 5 שיני שום 2 שמנת לבישול 3/4 כוס צנוברים טבעיים 1/2 כוס פרמז׳ן 1/2 כוס שמן זית אופן ההכנה – לפסטה , להרתיח מים עם מלח, לבשל לפי ההוראות ולסנן מנוזלים. בזמן שהפסטה מתבשלת במים מכינים את הרוטב. […]