מגולגלות תמרים 411 שמעתם על הבצק הזה? ללא מרגרינה פרווה מכינים ומיד מרדדים מתכון מנצח שלא תפסיקו להכין ! המרכיבים- 4 כוסות קמח תופח 1 כוס מים רותחים 1 כוס שמן (ניתן להוסיף לבצק אם רוצים אותו קצת מתוק 2 שקיות סוכר וניל/2 כפות סוכר לבן) וכן קורט מלח אופן ההכנה – נלוש את הבצק […]
טורט לימון במירקם עננים עוגה משגעת לכבוד השבת עוגה פרווה מתאימה לכל ארוחה בואו ותכינו המתכון כאן מאיה בוטראשוילי המרכיבים – 5 ביצים כוס וחצי סוכר 2 שקיות סוכר וניל חצי כוס מיץ לימון גרידה מלימון שלם חצי כוס שמן כוס וחצי קמח לבן שקית אבקת אפייה קמצוץ מלח כפית תמצית וניל טהורה אופן ההכנה […]
פרחי כרובית קריספיים אפויים בתנור – לא תפסיקו לזלול כרובית בתנור זה נשנוש שאי אפשר להפסיק לזלול. זה עתה יצאו מהתנור. יותר קריספיים , יותר אפויים, יותר ממכרים מאת צביה אורן המרכיבים – כרובית לבלילה – 2-3 ביצים כפית פפריקה חצי כפית פלפל שחור כפית מלח 3 או יותר כפות שמן זית מעט שומשום שחור […]
עוגת אלפחורס גבוהה רכה בחושה נדירה ומה הסוד ? בתוך הבלילה שמים ריבת חלב עם קוקוס ואז מכניסים לאפייה העוגה יוצאת פשוט חלומית ! מתכון אתי מדהלה המרכיבים- 3 ביצים 3/4 כוס שמן גביע של שמנת חמוצה כוס סוכר שקית אבקת אפיה שקית אינסטנט פודינג וניל כוס וחצי קמח חצי כוס קוקוס חצי כוס […]
הקציצות האלה ממש ענן בפה רכות וטעימות פשוט חלומיות מתכון של אורה ארגוב המוכשרת המרכיבים – חצי קילו בשר בקר טחון ביצה בצל קצוץ דק פטרוזילה קצוצה מעט אגוז מוסקט רבע כוס מי סודה 2 כפות פירורי לחם מעט ראס אל חנות מעט כורכום פלפל שחור מעט כמון מלח לרוטב 4 שיני שום פרוסות מעט […]
כמה שהיא רכה וטעימה – תמיד חוזרת ומכינה רק אותה ! עוגת שוקולד הכי פשוטה הכי טעימה ! עוגת שוקולד עסיסית ונימוחה – פינוק מושלם לחובבי שוקולד. עוגת שוקולד ביתית – קלה להכנה וטעימה להפליא. נעמוני בקיש המרכיבים- 4 ביצים 1 כוס סוכר 1 כוס שמן 1 כוס חלב/מים כוס שוקולית כוס וחצי קמח […]
עוגת לוטוס קראנץ’ ומסקרפונה – שילוב מושלם מאת – Dana Slavim Gvili המרכיבים – תבנית עגולה עם תחתית ודפנות נפתחת בקוטר 20- 22 ס”מ לקראנץ’ קורנפלקס: 150 גרם קורנפלקס 200 גרם ממרח לוטוס קראנץ’ (חצי צנצנת) לבסיס: 250 גרם/חבילת עוגיות לוטוס טחונות דק 50 גרם חמאה מומסת לגלידת וניל: 500 גרם (2 גביעים) גבינת מסקרפונה […]
סלט תחתיות ארטישוק מושלם לאירוח אפשר לאכול חם/קר מאת – כרמלה לוזון המרכיבים – חבילת תחתיות ארטישוק קפואות (אפשר ואף מומלץ גם טרי בעונה) מיץ מחצי מלימון בצל קצוץ 10 פטריות שמפניון קצוצות פלפל אדום חתוך לרצועות מלח ופלפל שחור לפי הטעם מעט כורכום חופן פטרוזיליה קצוצה אופן ההכנה – תחילה נבשל את חבילת הארטישוק […]
קציצות בשר עם ארטישוק – שילוב מושלם של טעמים ומרקמים. מתכון קל ופשוט להכנה, מושלם לארוחה משפחתית. קציצות בשר עם ארטישוק ברוטב עשיר – מנה מפנקת ומיוחדת, שתהפוך כל ארוחה לחגיגה. קציצות בשר עים ארטישוק ותפוחי אדמה המתכון של חנית טרבלסי המרכיבים- 10 ראשי ארטישוק מים כורכום מלח חצי קילו בשר טחון בצל גדול […]
מרק אפונה משגעעעע מאת – Galit Ben Aharon המרכיבים- בצל 3 עלי סלרי חתיכה משורש פטרוזיליה חתיכה משורש סלרי גזר תפוח אדמה או קישוא כוס וחצי אפונה יבשה כוסברה ופטדוזיליה קצוצה מלח פלפל שחור כפית חוויאג’ למרק מעט כמון מעט כורכום אופן ההכנה – לטגן בצל להוסיף עלי סלרי קצוץ, שורש פטרוזיליה שורש סלרי […]