איזה חוםם ככה תפתיעו את הילדים עם קוקילידה מטריפה🍪 מאת – Yali Vaknin המרכיבים – לעוגייה: 2 ביצים 3/4 כוס סוכר כפית תמצית וניל 250 גרם שוקולד מריר 60 גרם חמאה 2/3 כוס קמח חצי כפית אבקת אפייה חצי כפית מלח 2 כוסות שוקולד צ’יפס לקרם של העוגייה: מיכל שמנת מתוקה גבינת שמנת 3 כפות […]
שדרגו את שולחן השבת שלכם עם סלט חצילים באריסה טעיםם 🍆 מאת – רוית משה המרכיבים – חציל גדול חצי כף אריסה חצי פלפל ירוק חריף חתוך לקוביות קטנות חופן פטרוזיליה / כוסברה קצוצה 2 שיני שום כתושות קצת שמן מיץ מחצי לימון 2 כפות חומץ חצי כפית פפריקה אדומה מתוקה חצי כפית כמון קצת […]
דג טונה מרוקאי טעים להפליא לשבת המלכה מאת – בתאל פרץ המרכיבים – דג טונה פרוס טרי מהדייג 2 גמבות חתכוכות לרצועות פלפל חריף ירוק ראש שום אפשר להוסיף רצועות גזר/פרוסות תפוא/חומוס גרגירים/פולים כף וחצי פפריקה בשמן מרוקאי כף כורכום חצי כף מלח חצי כף כמון צרור כוסברה קצוצה אופן ההכנה – ללכת לחנות דגים […]
הטעם של בית סבתא קובה סלק עירקי אותנטי המרכיבים – למעטפת הסולת: 1 כוס מים 2 כוס סולת מעט מלח למלית: 500 גרם בשר טחון חופן פטרוזיליה קצוצה מלח ופלפל שחור לפי הטעם 2 כפיות בהרט בצל קצוץ דק מאוד למרק: 3 כפות שמן קנולה 1 בצל קצוץ 2 סלקים חתוכים לרצועות 1 סלק מגורד […]
איך להכין עוגת גבינה כמו בבתי מלון🍰 כמה דק’ ויש לכם עוגה המרכיבים – 500 גרם גבינה לבנה רגילה 250 גרם גבינה שמנת אפשר להשתמש גם רק בגבינה לבנה רגילה כוס סוכר 4 כפות קורנפלור 4 ביצים 1 סוכר וניל גרידה מלימון אחד אופן ההכנה – לשים את כל המרכיבים הרטובים בקערה, […]
דג מטוגן בטעם של פעם – כמה פשוט ככה טעים האוכל של פעם הוא הכי טעים מסכימים איתי ממש כמו של סבתא מאת – נטלי חדד המרכיבים- 6-8 פילטים של מושט או כל דג אחר מלח לימון 3 ביצים 2 כפיות שום כתוש חצי לימון סחוט פטרוזיליה קצוצה מעט חוויאג’ וכורכום מלח פלפל שחור […]
עוגיות פצצות שוקולד משודרגות המתכון של קרין גורן עוגיות שוקולדיות מטריפות חגית נוחמה הילדים משתגעים עליהן המרכיבים- 2 ביצים 1/2 כוס סוכר 200 גרם שוקולד מריר 3 כפות או 45 מ”ל שמן קנולה 1/2 כפית מלח 1/2 כוס קמח לבן כפית אבקת אפייה 1 כוס אגוזי מלך טחונים 100 גרם שוקולד צ’יפס אופן הכנה- מחממים […]
5 דק’ עבודה ויש לכם פרוסות חציל מהממות לשולחן🍆 מאת – צביה אורן המרכיבים – 2-3 חצילים 2-3 כפות שמן זית 1/2 כפית מלח 1/2 כפית פפריקה אדומה מתוקה 1/2 כפית סחוג חריף אחרי האפייה: 3-4 כפות מיץ לימון 2-3 שיני שום פרוסים עלי פטרוזיליה אופן ההכנה – פורסים את החצילים. מערבבים בצלוחית את השמן […]
נשנוש כרובית שאי אפשר להפסיק לזלול ולכן שוב הכנתי וזה עתה יצאו מהתנור יותר קרספיים , יותר אפויים, יותר ממכרים מאת – צביה אורן המרכיבים – 1 כרובית לבנה 2 כפות חומץ תפוחים לבלילה: 2-3 ביצים כפית פפריקה מתוקה 1/2 כפית פלפל שחור 3 כפות שמן זית כפית מלח ורוד הימלאיה (אפשר מלח רגיל) שומשום […]
הכי כייף ליד הקפה עוגיות קוקוס נדירות בצק אחד אדיר פריכות וטעימות אש מאת – Mira Garia המרכיבים – * המידה בכוס חד פעמי חם 4 כוסות קמח 200 גרם מחמאה נטורינה/חמאה 1 כוס סוכר 1/2 כוס שמן 2 ביצים חצי כוס קוקוס 1 אבקת אפייה 1 סוכר וניל אופן הכנה – מערבבים את כל […]