עוגת ריבת חלב עם קוקוס קלוי מעלפת תחושים מאת – סיגלית עמגר המרכיבים– 4ביצים שמנת חמוצה כוס שמן כוס וחצי קמח אבקת אפייה כוס סוכר חצי כוס קוקוס לציפוי – 4 כפות שמנת מתוקה 2 כפות גדושות ריבת חלב קוקוס קלוי אופן ההכנה– נקציף במיקסר את ביצים עם סוכר לקצף בהיר . נוסיף בהדרגה ,שמן,שמנת, […]
חודש: ספטמבר 2022
10 דקות הכנה ותענוג שלא נגמר עוגיות מגולגלות מאת – ניצן מנשריאן והבצק פלא רק מ – 3 המרכיבים ! 10 דקות עבודה ותענוג שלא נגמר😍 מתכון מגולגלות בכל מילוי שתרצו❤️ המרכיבים– 3 כוסות קמח תופח 200 גר חמאה/ מחמאה 1/2 כוס מים רותחים (כוס מידה הכוונה לחד פעמי חם) אופן ההכנה– לערבב הכל […]
אין יותר קלה וטעימה ממנה מאת – אריאלה אביטן ללא הקצפה והכל בקערה אחת בלבד! עוגת תפוחים בחושה 🍏 המרכיבים– 6 תפוחים קלופים חתוכים לקוביות קטנות 1 כוס שמן 1 ורבע כוסות סוכר 2 וחצי כוסות קמח 2 סוכר וניל 1 וחצי א. אפיה כפית וחצי קינמון 3 ביצים L אופן ההכנה – לערבב הכל […]
בקלאווה נדירה לחג קינוח חובה לראש השנה מלפוף (בקלאווה עירקית) עם שקדים ופיסטוקים מאת – Hani Avivi המרכיבים- חבילת עלי פילו 500 גרם 200 גרם חמאה או מרגרינה בטעם חמאה ממומסת 400 גרם אגוזים מכל סוג /פיסטוקים /שקדים בוטנים/אגוזי מלך חצי כוס קוקוס- לא חובה אפשר אגוזים 3 כפות סוכר כפית וחצי הל טחון קינמון […]
מתכון לעוף קונג פאו. מוקץ עוף מהיר וטעים הכי אידיאלי לימי אמצע השבוע המתכון של – Sivan Hadad הכי נוח לחתוך הכל ולהכין מראש!! המרכיבים- קילו פרגית או פילה עוף שטוף ויבש. לחתוך לקוביות גדולות . לצפות בקורנפלור גמבות ב 3 צבעים קוביות גדולות בצל סגול גדול בצל לבן גדול קוביות גדולות 4 5 […]
כבד קצוץ. איך אפשר לעבור את החג ללא מנה הגונה של כבד קצוץ אז הנה לכם מתכון משגע של צביה אורן המרכיבים- 1/2 ק׳ג כבד עוף( צלויים מטעמי כשרות) ולא לשכוח לנקות אותם היטב לפני, 1 בצל גדול קצוץ בפרוסות גדולות 3 ביצים קשות( לבשל את הביצים) מלח , פלפל שחור, מעט פפריקה אדומה […]
בייגלה מתוק
בייגלה מתוק – מאת – פרידה שגיר דהן המרכיבים – קילו קמח 2 כפות שמרים 3 כפות גדושות סוכר 2 סוכר וניל כף מלח 2 ביצים חצי כוס שמן 2 וחצי כוסות מים כוסות מידה אונבריסלית אופן ההכנה– להכניס למיקסר את המרכיבים וללוש 10 דקות להוציא ולהעביר לקערה לכסות ולהתפיח שעה להוריד וללוש ולהתפיח עוד […]
פאי שוקולד המתכון מאת – דנה נגר פאי שוקולד תבנית – קוטר 20 המרכיבים- מצרכים לבצק: 100 גר׳ חמאה/מחמאה כוס וחצי קמח קורט מלח 1 ביצה 2 כפות אבקת סוכר מצרכים למלית: 100 גר׳ שוקולד מריר 100 גר׳ שמנת מתוקה/פרווה 2 כפות א.סוכר 1 סוכר וניל 1 ביצה גנאש לציפוי הפאי: 80 גר׳ שוקולד חלב/מריר […]
תבשיל קינואה, מקור עשיר למגוון ויטמינים ומינרלים, עשירה במגנזיום, אשלגן , אבץ ברזל ועוד… סיבות טובות להתחיל לאכול קינואה החל מלהכין כתוספת לסלט ולהכנת תבשיל. מאת – צביה אורן המרכיבים- 2 כוסות קינואה, מושרים ללילה במים. למחרת לשטוף היטב ולסנן. מעבירים לסיר, עם 3 כוסות מים מהברז, 1/2 כפית כורכום 3 כפיות מלח ורוד הימלאיה. […]
לחם שום מאת – Stephanie Elizur המרכיבים- 6 כוסות קמח שתי כפות סוכר שתי כפיות מלח שתי כפות שמרים יבשים בערך 2 כוסות מים ארבע שיני שום כתוש ארבע כפות שמן זית לממרח שום- לערבב יחד חצי צרור פטרוזליה קצוץ דק מאוד חצי כוס שמן זית שתי כפות שום כתוש חצי כפית מלח אופן […]