קטגוריות
טבעוני סלטים צמחוני ראש השנה

סלט צבעוני טעים ובריא

סלט צבעוני טעים ובריא הכי טעים שיש   המרכיבים- 2 גזרים קולורבי גדול שומר כרוב אדום כרבע גם  כרוב ירוק מלפפון ירוק פלפל אדום פטרוזיליה תיבול מלח פלפל הרבה לימון מעט שמן אופן ההכנה – לחתוך את כל הירקות לשרוכים עבים. גזר קולרבי שומר כרוב אדום מלפפון פלפל לתבל בהרבה מיץ לימון מלח פלפל וקצת […]

קטגוריות
עוגות גבינה

עוגת גבינה וקצפת בתבנית מלבנית קלה וטעימה

עוגת גבינה הכי קלה והכי טעימה מאת – יוכי דהן תבנית מלבנית בינונית 20/28/30 המרכיבים- 6 ביצים מופרדות 3/4 כוס סוכר 3 גבינה לבנה 250 גר כל אחת 5% 1 גביע שמנת חמוצה 9% 4 כפות קורנפלור 4 כפות גדושות אינסטנט וניל גרידה מלימון אופן ההכנה – להקציף חלבונים עם סוכר לקצף יציב לערבב את […]

קטגוריות
Uncategorized

איך נכין ארטיק מגנום בבית

  מי בא לארטיק מגנום? עם שוקולד לבן, שוקולד בלנודי עם קרם אגוזי לוז, שוקולד מריר וחלב עם אגוזי לוז שקצצתי גלידה – יוכי דהן יש לקנות תבניות סיליקון לארטיקים בחנות סטוק גלידת אוראו או לוטוס, פיסטוק, שוקולד/ יוכי דהן המרכיבים- 3 שמנת מתוקה 1 פחית חלב מרוכז תוספות אוראו לוטוס אגוזים פיסטוק שוקולד אופן […]

קטגוריות
עוגות עוגות גבינה

עוגת גבינה פשוט מעלפת בציפוי אוכמניות

  עוגת גבינה מעלפת בציפוי עם אוכמניות מאת – יוכי דהן המרכיבים- לתחתית העוגה 200 גרם ביסקוויטים – שרוול אחד 100 גרם חמאה 3 כפות סוכר 2 שקיות סוכר וניל אפשר כפית קינמון, מי שאוהב את הטעם המלית- 500 גרם גבינה לבנה 5% או 9%(או ריקוטה) הפעם השתמשתי בגבינת ריקוטה  פרסקה – עדינה וטעימה 2 […]

קטגוריות
Uncategorized עוגות עוגות פרווה עוגות שיש

עוגת שיש נהדרת וקלה לכבוד השבת

עוגת שיש נהדרת, כמה פשוטה ככה טעימה! נופר אהרון המרכיבים –  כוס סוכר 4 ביצים 1 כוס חלב/ מיץ  כוס שמן 1 כפית תמצית וניל 2 כוסות קמח 2 כפיות אבקת אפיה 1/4 כפית מלח 3 כפות קקאו אופן הכנה– חממו תנור ל180 מעלות, שמנו תבנית 24 עם שמן במיקסר, ערבבו את הסוכר והביצים עד […]

קטגוריות
עוגיות

עוגיות מעמול הכי מיוחדות

  עוגיות מעמול נדירות הנוצרים מכינים לחג הפסחא מתכון מאת – leyam elias nasrallah המרכיבים – קילו קמח (אפשר להוריד כוס ולשים סולת במקום ). שקית אבקת אפיה מוסטיקא ( mustakh ) 5-6 יחידות לטחון תבלין מחלב כף קטנה לטחון כוס מים 600 גר חמאה 350 גרם תמרים מעט אגוז מוסקט אופן הכנה- קמח  ואבקת […]

קטגוריות
Uncategorized

לחמניות שום מהירות זה טעים פחד

לחמניות שום זה טעים פחד לא מפסיקים לאכול מאת – דבורה אוזנה המרכיבים- קילו קמח מנופה שתי כפות שמרים יבשים כפית גדושה סוכר חצי כוס שמן זית כ- 2 וחצי עד שלוש כוסות מים כף מלח תערובת שום- שום כתוש תערובת עשבי תיבול שמן זית קצת מלח גס מערבבים ומברישים מעל לחמניות לפני האפייה ומיד […]

קטגוריות
Uncategorized

קציצות קבב בשר מתובלות וטעימות

  קציצות קבב בשר הכנתי – מטוגנות אם רוצים לשים על האש לא לשים ביצה וקמח בתערובת מאת – עדינה בטש המרכיבים- בצל מגורד חצי קילו בשר טחון עם שומן קצת  כף פירורי לחם או קמח מצה  ביצה צרור עלי פטרוזיליה קצוצים לתבל בפפריקה אדומה ופלפל שחור מלח קצת בהרט אופן ההכנה – נערבב הכל […]

קטגוריות
Uncategorized חגים צמחוני

פשטידת קישואים קלה ופשוט טעימה

  פשטידת קישואים קלה אותה אני המון מכינה הכי טעימה שיש הכינה – Shimonnina Cohen המתכון מהספר של קובי בר עם קצת שינויים המרכיבים- 5 קישואים גדולים מגורדים גס 4 בצלים גדולים מגורדים גס כוס קמח כפית אבקת אפיה חצי כוס מים/או חלב חצי כוס שמן 3 ביצים פלפל שחור מלח אופן ההכנה – את […]

קטגוריות
Uncategorized

רולדת קפה ואגוזים

רולדת קפה משגעת לפסח  מאת – אורטל מושיקה המרכיבים- 4 ביצים מופרדות לחלמונים (צהוב) וחלבונים(לבן) חצי כוס סוכר חצי כוס שמן כפית ת.וניל חצי כוס אגוזים טחונים דק חצי כוס קמח מצה דק לעוגה/או קמח ללא גלוטן לקרם קפה : 2 שמנת מתוקה פרווה או חלבי כוס חלב או חלב קוקוס לפרווה שקית אינסטנט פודינג […]

Exit mobile version