קטגוריות
לביבות צמחוני

מתכון ללביבות גן עדן נדירות עם ירק סודי

מתכון ללביבות גן עדן נדירות עם ירק סודי מאת – Dalia Sinay המרכיבים –  חצי חבילה כוסברה קצוצה חצי חבילה פטרוזיליה קצוצה חצי חבילה שמיר קצוץ מעט נענע מעט תרד כף וחצי של ירק סודי – שמבלילה יבשה (עלי חילבה מיובשים להשיג בחנויות תבלינים) גבעול בצל ירוק בצל מגורד גזר מגורד 2 תפוחי אדמה מבושלים […]

קטגוריות
Uncategorized

פשוט תכינו ותקפיאו אתם תודו לי אחרי זה

פשוט תכינו ותקפיאו, אתם תודו לי אחרי זה פחזניות מושלמות. ידעתם שאפשר להקפיא ככה כשהן מוכנות אפילו עם קרם ? קוקו דניאל משתפת מתכון וגם מבטיחה שיוצא מושלם מההקפאה! אז לפעם הבאה שיש לכם הרבה אורחים ותרצו להכין מראש תזכרו את המתכון ! פחזניות מושלמות המרכיבים- כוס מים 100 גר חמאה 3 כפות סוכר קורט […]

קטגוריות
טבעוני צמחוני ראש השנה

הכי קריספי שיש – תפוחי אדמה צלויים בתנור

תפוחי אדמה התוספת הכי קריספית הכי טעימה והכי מבוקשת 🔥🔥🔥 שנדע ימים שקטים🙏 לתפוחי אדמה: נשתמש בת”א קטנים. או לחתוך לפרוסות רגילים המרכיבים – כקילו וחצי תפוחי אדמה מלח שמן זית פפריקה תבלין פילדלפיה כורכום שום גבישי טימין כוסברה שמיר מה שאוהבים אופן ההכנה – תפוחי אדמה לשטוף היטב. לחתוך לחצי אם זה קטנים אם […]

קטגוריות
עוגות ראש השנה

בסבוסה טורקית מתכון אורגינל

בסבוסה מתכון של אמא משתף חזי לוי   המרכיבים – 2 כוסות סולת כוס  סוכר כוס קמח כוס קוקוס 200 גר’ חמאה 200 מל  מיכל שמנת חמוצה שקית  סוכר וניל שקית אבקת אפיה חופן שקדים לקישוט אופן ההכנה– לערבב את כל החומרים ( את החמאה לרכך). לאחד לבלילה חלקה. להעביר לתבנית פיירקס מרובעת  20/30 ,לקשט […]

קטגוריות
Uncategorized

אין כמו עוגת תפוזים ספוג – מצורפים כמה טיפים להצלחה

אין כמו עוגת תפוזים ספוג , אני יודעת שהרבה לא מצליחים לשמור עליה שתצא גבוהה מאת אופירה יחיא כללים לעוגה כזו ביצים בטמפרטורת החדר לאפות שעה ורבע ב 160 מעלות לקרר היטב בתבנית ורק אז לחלץ את העוגה המרכיבים – 6 ביצים 1 וחצי כוסות סוכר 3/4 כוס שמן 1 כוס מיץ תפוזים איכותי 2 […]

קטגוריות
ראש השנה

חלות לשבת מתכון מדוייק שתמיד מצליח

  חלות לשבת מתכון מדוייק ומצליח תמי בר ישי המרכיבים- 1 ק”ג קמח 2 כפות שמרים יבשים 4 כפות סוכר חצי כוס שמן 1 כף מלח 625 מ”ל מים חמימים 2.5 כוסות מים) אופן ההכנה – בקערת המיקסר שמים שמרים, סוכר וחצי מכמות המים, לערבב ולתת לזה לנוח 5 דקות (ראש עיסה) לאחר מכן להוסיף […]

קטגוריות
Uncategorized עוף קציצות ראש השנה

קציצות מחשי הכי טעימות בעולם !

מתכון לקציצות מחשי הכי טעימות בעולם מאת גלי לויט המרכיבים- חצי קילו חזה עוף בצל תפוח אדמה מלח פלפל מעט פפריקה מעט בהרט מעט כורכום עלים ירוקים -כוסברה ,פטרוזיליה ושמיר קצוצים ביצה 2 כפות קמח 2 כפות פירורי לחם או סולת אופן ההכנה – לקצוץ את החזה עוף בסכין דק דק להוסיף בצל מגורד תפוח […]

קטגוריות
עוגות פרווה עוגיות

העוגה הנוסטלגית של אמא -עוגת שכבות פריך ריבה וקוקוס

  עוגת שכבות של בצק פריך ריבה ומרנג קוקוס מאת – תמר גנור המרכיבים – לבצק: 3 כוסות קמח 4 חלמונים 200 גר’ חמאה או מרגרינה לפרווה 1סוכר וניל 3 כפות סוכר רבע כוס מיץ תפוזים לשכבת המרנג- 4 חלבונים 3/4 כוס סוכר כוס ורבע קוקוס ריבה משובחת בטעם שאוהבים ( תות, שזיפים, דובדבנים וכו..) […]

קטגוריות
חלבי עוגות עוגות פרווה עוגות שוקולד

עוגת שוקולד עסיסית רכה וטעימה בטירוף

עוגת שוקולד עסיסית רכה וטעימה בטירוף מאת – מאיה בוטראשווילי המרכיבים –  כוס קמח תופח כוס סוכר כוס שמן 4 ביצים כוס שוקולית חצי מיכל שמנת מתוקה/צמחית לגנאש: מיכל שמנת מתוקה/צמחית חפיסת שוקולד מריר   אופן ההכנה –  ראשית, נחמם תנור לחום של 180 מעלות. בקערה גדולה נתחיל לערבב עם מטרפה את כל המרכיבים יחד […]

קטגוריות
Uncategorized חגים

ספינג’ עננים עם סוכר לכבוד החנוכה

  ספינג’ עננים עם סוכר לכבוד החנוכה מאת – שרה יוסף המרכיבים – קילו קמח לבן 2 כפות שמרים יבשים 5 כפות סוכר 3 וחצי כוסות מים 2 כפות שמן שקית סוכר וניל שקית אבקת אפייה כפית מלח   אופן ההכנה –  בקערה גדולה נשים את כל המרכיבים ונלוש היטב לקבלת בצק רך. לכסות ולהתפיח […]

Exit mobile version