פשטידת כרובית עם פיטריות מאת – מרסל אזולאי המרכיבים – בצל גדול 1 קופסת פטריות שמפיניון תפו”א 1 כרובית אחת מבושלת ומפורקת לחתיכות (אפשר גם שקית כרובית קפואה של סנפרוסט) 5 ביצים 2 כפות קמח חצי קופסא של קוטג’ חצי קופסא של גבינה לבנה חצי קופסא של שמנת לבישול חופן גבינה צהובה מגורדת חצי קובייה […]
חודש: דצמבר 2022
מגולגלות פריכות ללא מרגרינה או חמאה והבצק מהיר ומיידי בצק ספידי מאת – הילה אלעזר פנקס המרכיבים – * הכנתי בכוס חד”פ קר 4 כוסות קמח תופח כוס שמן 2 כפות סוכר כף וחצי חומץ כוס מים רותחים קצת מלח אופן ההכנה – לערבב הכל לפי הסדר עד וללוש עד לקבלת בצק רך ושומני. […]
מתכון לטורטיות ממולאות בשר מנה יפה וחגיגית טורטיה מטוגנת במילוי בשר טחון מתוק ופיצוחים הכינה – אפרת גורן טורטיות בשר המתכון מאת עטרה זורנו טורטייה בשר עם פיצוחים ונגיעות מתוקות. המרכיבים – 350 גרם בשר טחון. 3 בצלים. 1/4 צרור פטרוזיליה. 100 גר קשיו קלוי. 100 גר פיסטוק קלוי. 3 כפות צילי מצוק. 2 כפות […]
מתכון ללחם פרנה מרוקאי
מתכון ללחם פרנה מרוקאי פיתות אסליות שמנמנות וטעימות מאת – עופרה מרציאנו המרכיבים- קילו קמח כף וחצי שמרים שתי כפות סוכר שליש כוס שמן שלוש עד שלוש וחצי כוסות מים פושרים כף מלח. אופן ההכנה – ללוש טוב את מרכיבי הבצק כ- 10 דקות במיקסר . תפיחה ראשונה שעה או יותר עד שמכפיל את הנפח. […]
קבלו את המתכון המושלם לשניצל קריספי מטוגן אין על שניצל פריך ומטוגן וזה המאכל הכי טעים שתמיד אוהבים אותו קבלו מתכון מאת – אושרת בצלאל המרכיבים- קילו חזה עוף פרוס לימון ביצים 3 מלח פלפל כף גדושה חרדל כפית פפריקה מתוקה אפשר עוד תבלינים (א.שום,כורכום) פירורי לחם מוזהבים עם שומשום חצי חצי אופן […]
מתכון לעוגת שקדים קלה ונהדרת לסוף שבוע עוגת שקדים המתכון מאת – Pazit Sweed Yamin המרכיבים- 6 ביצים מופרדות 180 סוכר(3/4 כוס ) 2 כפיות אפיה קורט מלח 1 תמצית וניל רבע כוס שמן רבע כוס תפוזים חצי כוס קמח שקדים(אפשר אגוזים טחונים) 1 כוס קמח תופח 1 כפית תמצית שקדים אופן ההכנה – נקציף […]
קובה פטטה עירקית- המתכון מאת –גילה עדי המרכיבים- 3 תפוחי אדמה מלח כורכום 3 כפות קמח תפוחי אדמה למילוי השר- 300 גרם בשר בקר טחון 2 בצלים מעט בהרט מעט רכז רימונים/סילאן אופן ההכנה – לבשל 3 תפוחי אדמה לא קלופים (הזן עם הקליפה האדומה) לקרר לקלף לגרד בפומפיה. להוסיף מלח מעט כורכום ו 3 […]
עוגת תפוזים מושלמת אוורירית ונימוחה, עם ארומה משגעת של תפוזים. כל שבת מככבת אצלנו וגם סתם ביום חול כשמתחשק משהו טעים ומתוק לצד כוס תה … מצרפת לכם מתכון קל בלי הפרדת ביצים שתמיד מצליח! מאת – Olga Vardiya המרכיבים – מחממים תנור ל170 מעלות (שימוש בכוס מדידה) 3 ביצים גודל L 1 כוס סוכר […]
לביבות תפוחי אדמה וקישואים מאת – Orli Chen המרכיבים – כמות ל40 לביבות 6 תפוחי אדמה 3 קישואים 3 גזרים 2 בצלים 4 ביצים כוס פירורי לחם (חד פעמי קר) 2 כפות מרק עוף, כפית מלח וכפית פלפל שחור אופן ההכנה – לגרד הכל בפומפייה בצד הדק ביותר ולשים מעל מסננת. בקערה לשים את הביצים ואת […]
שניצלים ממולאים מנה משגעת המרכיבים– בערך קילו חזה עוף ממרח פסטו ביצים פירורי לחם/פנקו/בייגלה/ שומשום תבלינים לפי טעם פלפל פפריקה כורכום כמון אבקת שום אופן ההכנה – לקחת חזה עוף עבה ועם סכין חדה לחתוך כיס לאורך החזה ולמלא בפסטו. אפשר למלא גם בסחוג ירוק. לערבב שלוש ביצים עם מלח פלפל שחור כמון פפריקה חריפה […]