רולדה כשרה לפסח מאת ליזט יחיאל המרכיבים- 4 ביצים חצי כוס סוכר 2 כפות שמן 1 אינסטנט פודינג שוקולד אופן ההכנה – להקציף ביצים שלמות עם סוכר 5 דקות להנמיך מיקסר להוסיף את שאר החומרים לשמן נייר אפיה להעביר תערובת מעל הנייר ולמרוח על כולו שכבה אחידה . לאפות 15 דקות 180 מעלות. […]
חודש: מרץ 2025
עוגת שוקולד בחושה מושלמת לחג הפסח מאת – אביבה איפרגן המרכיבים – 4 ביצים כוס סוכר 100 גרם שוקולד מריר מומס חצי מיכל שמנת מתוקה כוס שמן כוס שוקולית 1 אבקת אפיה כשרה לפסח חצי כוס קמח מצה דק חצי כוס קמח שקדים לקרם השוקולד: 100 גרם שוקולד מריר חצי השמנת שנשארה אופן ההכנה – […]
עוגת תמרים ואגוזים רכה ועסיסית 2 דקות בלי מיקסר ולתנור לעוגת התמרים: חני המרכיבים- 3 ביצים L 1כוס סוכר 1 כוס שמן 1סוכר וניל 3/4 מיכל ממרח תמרים 1 אבקת אפיה 1 כפית סודה לשתיה. 1כפית קינמון 2 וחצי כוסות קמח אופן ההכנה – לבחוש היטב לפי הסדר את המרכיבים. לערבב היטב. למלא כוס במים […]
מתכון לכתף כבש חגיגי
אמאלהההה ואבאלהה איזה כבש מהסרטים רך כמו חמאה וטעיםםם . מתכון שהאורחים שלכם יעופו באויר…כתף כבש פרוס עם פרסה(כרישה),מלא בצל ועלי מנגולד…להיט כתף כבש עם מנגולד ופרסה מאת אילנית בניזרי המרכיבים- 6 פרוסות כתף כבש (ניתן להמיר לצלי כתף מספר 5,אוסובקו,אסאדו) 3 בצלים פרוסים 2 כרישות(פרסה) פרוסות לטבעות ללא עלים רבע כוס שמן […]
עוגת קרמבו נמסה וקלה לחג
עוגת קרמבו טעימה, כשרה לפסח, של סילביה – פינוקים ברטנרד בטי המרכיבים – 5 ביצים 2/3 כוס סוכר 1 חבילה אינסטנט פודינג שוקולד קציפת וניל – 2 מיכלי שמנת מתוקה ( אפשר צימחי ) 1 אינסטנט פודינג וניל 1 שקית סוכר וניל ציפוי שוקולד ( גנאש שוקולד ) : 200 ג׳ שוקולד […]
שוקולד קוקוס כשרה לפסח נורית רפולי המרכיבים- 6 ביצים כוס סוכר כפית רום כפית תמצית וניל שקית אבקת אפיה כוס קמח (קמח תופח לפסח או כוס קמח מצה דק דק בתוספת שקית אבקת אפייה) 2 כפות קקאו 2 כפות שוקולית כוס נס קפה 100 גרם שוקולד מריר 2 כוסות קוקוס ¾ כוס שמן אופן […]
בורקס גבינה כשר לפסח
בורקס לפסח🤗 כן כן אפשר להכין קונים בצק עלים ללא גלוטן כשר לפסח יש בכל סופר . פשוט קל וכשר!!! חג שמח❤ המרכיבים- יש בצק מוכן או של מלאווח או של עלים ללא גלוטן כשר לפסח מילוי: גבינת כנען שלמה או טוב טעם כוס גבינת צהובה מגורדת חצי כוס גבינה בולגרית מלוחה 2 ביצים פלפל […]
סלט מנגולד מסורת חג מרוקאית
סלט מנגולד חם סלט של חגים מהמסורת המרוקאית דליה נחום המרכיבים- בצל פרוס 4 שיני שום חבילה גדולה מנגולד שמן פפריקה כורכום כמון מיץ לימון אופן הכנה – לחמם 3 כפות שמן במחבת רחבה. לטגן עד הזהבה עדינה 1 בצל פרוס דק ו 4 שיני שום חבילת מנגולד עלים וגבעולים-לבשל 5 דקות במים רותחים […]
דג ממולא זו קלאסיקה יהודית במלוא הדרה גפילטע פיש מאת – צביה אורן המרכיבים – לקציצה: קילו דג קרפיון חתוך, מנוקה וטחון 3 ביצים 2 כפות סוכר 4 בצלים 3 גזרים טחונים 5 כפות קמח מצה כפית וחצי פלפל שחור טחון כפית מלח למרק: סיר מים הראש של הדג אם יש והשארתם לכם בצד 4 […]
כרוב עם אטריות הונגריות אותנטיות מבודפשט – קפוסטש טסטה מאת – ירדנה אברמוביץ-פיבך המרכיבים – חבילת אטריות הונגריות (ניתן להשיג בבודפשט) אם אין לכם אפשר להשתמש באטריות ביצים רגילות בצל גדול חתוך דק חצי כרוב חתוך לרצועות דקות מלח לפי הטעם כף שטוחה פלפל שחור טחון אופן ההכנה – דבר ראשון טסים לבודפשט לקנות את […]