עוגת בסבוסה מלבי מאת – ירדנה ג’נאח בסבוסה במילוי מלבי עוגה מטורפתתתת❤ תודה לאהרונה חוטה על התרגום מערבית לעברית המרכיבים – כוס מדידה חד פעמי לשתיה חמה . לסירופ – שתי כוסות סוכר שתי כוסות מים ופרוסת לימון למלבי – ליטר חלב אריזת שמנת מתוקה סוכר וניל 6 כפות קורנפלור כמה טיפות מי […]
מאפה כרובית וברוקולי מאת – קרן שנידר ויצמן המרכיבים – שקית כרובית ושקית ברוקולי של סנפרוסט בצל גדול קצוץ 50 גרם חמאה 2 שיני שום פרוסות 2 כפות קמח כוס חלב 1 שמנת לבישול קורט אגוז מוסקט מלח ופלפל שחור פרמזן ומוצרלה מגורדות אופן ההכנה – בפיירקס לסדר צמוד את הכרובית והברוקולי ולערבב ביניהם. במחבת […]
לזנייה נדירה בשבילי היא המלכה של שבועות המרכיבים – דפי לזניה לרוטב – 3 קופסאות עגבניות מרוסקות הפחיות של 400 גר כפית סוכר 2 שיני שום כתוש כפית מלח כפית אורגנו בזיליקום טרי קצוץ 3 כפות שמן זית תערובת גבינות – 2 קוטג’ 2 ביצים 150גר בולגרית חצי כוס גבינה צהובה מגורדת רבע […]
אצלנו מאוד אוהבים את המנה הזו אפשר עם כל סוג של פסטה מאת – אלינור כהן המרכיבים- 50 גר’ חמאה בצל 3 שיני שום פטריות טריות פרוסות שמנת מתוקה מלח פלפל שחור קורט אגוז מוסקט גבינת פרמזן מגורדת חופן בנדיבות אופן ההכנה – ממיסים חמאה במחבת ומטגנים קלות בצל קצוץ, מוסיפים 2- 3 שיני שום […]
עוגת גבינה שתצליח לכם
עוגת גבינה שתצליח לכם המתכון מאת – כרמלה כרמלה האפיה על רשת התנור. לשמן תבנית 24 עמוקה/גבוה קפיצית/מתפרקת/סיר ג’חנון לחמם תנור 160 מעלות המרכיבים- לבסיס העוגה- כוס קמח רגיל 2 כפות סוכר 75 גרם חמאה רכה כפית ת.וניל 1 ביצה קטנה לתערובת גבינה – קילו גבינה 9% מסוננת במסננת משי.(לסנן מנימום שעתיים מחוץ למקרר -אפשר […]
סלט חצילים פיקנטי וטעים – מוריה גל המרכיבים– חציל גדול 1/2 גמבה אדומה 1/2 גמבה צהובה 1/2 כפית אריסה חריפה כפית שטוחה פפריקה מתוקה חופן כוסברה קצוצה דק 3 שיני שום כתושות רבע כוס שמן זית מיץ מלימון מלח ופלפל שחור גרוס אופן ההכנה – לשטוף את החציל ובעזרת מזלג לנקב חורים בחציל. […]
הכנתי קרמשניט שזה בערך הדבר הכי קל להכין וגם מקבל הכי הרבה מחמאות קונים דפי קרמשניט מקציפים קצת והעוגה מוכנה 10 דקות על השעון מאת – נורית רבו המרכיבים- דפי קרמשניט קנויים יש בכל המדפים בסופרים 2 שמנת מתוקה 2 אינסטנט וניל כוס וחצי חלב אופן ההכנה – פותחים את הדפים מקציפים את השמנת עם […]
עוגת גבינה בשכבות קרם מוקה ושוקולד לא טעמתם כזה שילוב מטורף המתכון מאת – שפרה אזולאי אפשר להכין את העוגה ללא הקרמים היא טעימה גם ככה. המרכיבים- 6 ביצים מופרדות כוס ורבע סוכר 500 גר גבינה לבנה רגילה 2 גביעים שמנת חמוצה 400 מ”ל 5 כפות גדושות קורנפלור שקית אינסטנט פודינג וניל קורט מלח […]
פיש & צ’יפס פיש אנד צ’יפס מושלם ♥️ מירב דהן המרכיבים – קילו דגים פילה כל דג שיש מוסר זה מעולה או קפוא מופשר ויבש מנוזלים כפית פפריקה 3/4 קמח 2 כפות קורנפלור כוס סודה אופן ההכנה – אפשר להשתמש בכל דג לטיגון ללא העור לחתוך בערך 5-6 דגים לחתיכות לקמח ולהניח בצד בקערה 2 […]
עוגיות חמאה ואגוזים והשיטה ממש קלה להכנה מאת – אורית ברוהפקר המתכון של מיקי שמו המרכיבים– 400 גרם קמח 200 גר חמאה כוס אבקת סוכר אבקת אפייה קורט מלח רבע כפית קינמון ביצה +חלמון שליש כוס פיסטוק שליש כוס אגוזי מלך שליש כוס צימוקים אופן הכנה – בקערת המיקסר מכינים את הבצק מכל המרכיבים כשאת […]