מרק עוף ואורז הכי טעים שיש מאת דבי נסירי המרכיבים- 5-6 שוקי עוף או כרעיים שליש כוס אורז עגול תפוח אדמה גדול חתוך לקוביות ענף סלרי קצוץ דק חופן פוטרוזליה קצוצה לגרד – גזר קישוא בצל תבלינים: כורכום חוואג׳ למרק פלפל,מלח א.מרק אופן הכנה- בסיר גדול לשים את העוף לטגן מעט ולהוסיף כ 5 כוסות […]
בולו לחם מתובל ומתוק לצאת הכיפור
בולו מתכון מלכה כחלון המרכיבים- קילו קמח 2 כפות שמרים יבשים גרידת תפוז 4 ביצים 2 כפות זרעי שומר חופן צימוקים כוס סוכר חצי כוס שמן בערך 3 כוסות מים פושרים קורט מלח אופן ההכנה – לערבב וללוש במיקסר כל המרכיבים. הבצק צריך להיות רך ונעים. להתפיח בערך שעה להכפת נפח. לאחר שעה […]
עוגיות ביסקוטי מזהירה מראש! זה מתכון מנצח אני מכינה קבוע כל שבועיים. הבצק מאוד דביק ולא הכי נוח אבל זה 10 דק עבודה ואז רק זמני אפייה ארוכים המרכיבים- 2.5 כוסות קמח מנופה 1 כפית א.אפייה חצי כפית א.סודה לשתייה חצי כפית מלח 3 ביצים 1 כוס סוכר לבן 2 שקיות סוכר וניל 3 כפות […]
עוגת טורט לימון טעימה ונמסה בפה כוכבה אילוז המרכיבים- תבנית מלבנית 24/34(אפשר גם בעגול תבנית אנג’ל 26) 6 ביצים גדולות 2 כוסות קמח תופח – או קמח עם שקית אבקת אפייה 1 1/2 כוסות סוכר כוס שמן 2/3 כוס מים עם 1/3 תרכיז לימון (או מיץ לימון טבעי ) 1/2 קליפת לימון מגורדת גס […]
עוגיות אגוזים נימוחות בטעם של פעם
עוגיות אגוזים נימוחות הכי טעימות בטעם של פעם המתכון מאת פאני דנינו המרכיבים – 200 חמאה רכה 100 גרם אבקת סוכר 3 כפות סוכר חום 1 חלמון 1 כפית תמצית וניל 3 כוסות קמח אם הבצק דביק להוסיף עד קצת 1 כפית שטוחה אבקת אפיה 100 גרם אגוזים טחונים אופן ההכנה- שמים בקערה את […]
מרק חרירה חובה לצאת צום כיפור תשמרו את המתכון המושלם הזה מרק חרירה /אילנית בניזרי המרכיבים- כוס חומס מושרה מבושל(או קופסת שימורים) כוס עדשים חומות 3 עגבניות מגוררות 2 בצל קצוצים צרור פטרוזליה צרור כוסברה 4 גבעולי כרפס קצוצים קטן 3 כפות שמן חופן איטריות דקות 2 כפות קמח חצי כוס מים קרים חצי לימון […]
עוגיות שקדים סהרונים המתכון של שרה יוסף המרכיבים- 200 גרם מזולה רכה אפשר חמאה 1/2 כוס אבקת סוכר 2 שקיות סוכר וניל 1 כפית אבקת אפיה 1 כפית מיץ לימון גרידת לימון 1 כוס קמח שקדים 2 כוסות קמח מנופה 2 כפות אינסטנט פודינג וניל 3 כפות קורנפלור 1 ביצה גודל לארג׳ […]
עוגיות טחינה קלות והכי טעימות
עוגיות טחינה ממש טעימות רוחמה אבו המרכיבים- שני שליש כוס טחינה גולמית (כ-160 מ”ל) שני שליש כוס סוכר (כ-120 גרם) 200 גרם חמאה 3 כוסות קמח רגיל (כ-420 גרם) כף אבקת סוכר אופן ההכנה – מחממים תנור ל-160 מעלות, מערבבים את כל החומרים (אפשר במיקסר, אפשר במיקסר ידני ואפשר גם בידיים), קורצים […]
לביבות ירק עם ירקות כתומים טעים יאמי… מתכון – מירי בר משיח המרכיבים- 2 גזרים בטטה חצי דלורית 2 קישואים 4 בצלים ירק – מה שאוהבים – לא חייבים. 4 ביצים כוס קמח תופח מלח פלפל שחור מעט כורכום אופן ההכנה – לגרד על פומפייה או במג׳ימקס את כל הירקות . לסחוט מעט אם […]
סופ”ש נפלא לכולם עוגת שמרים ומרנג קפה עוגה קלה ומיוחדת… קבלו ושתפו באהבה את העוגה סופר הטעימה הזאת מאת מירי פיצ’חדזה המרכיבים- תבנית 26 לבצק – 250 גר’ חמאה לפרווה מחמאה 1/2 קילו קמח ואולי עוד 1/2 כוס 10 גר’ שמרים יבשים 5 חלמונים (חלמון 1 למריחה מעל הבצק) 1/2 כוס סוכר 2 סוכר […]
