תבשיל פסטה עם חזה עוף ופטריות . מתכון קליל והכל בסיר אחד תבשיל קל וידידותי, לעצלנים ולכאלה שממש לא יודעים לבשל מאת – טלי דוידוב המצרכים – 500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות גדולות. 1 חב פסטה ביסלי 1חבילה פטריות שמפיניון חתוכות 1 בצל גדול פרוס דק 3 כפות מלאות פטרוזיליה יבשה.(אפשר חב פטרוזיליה טרייה) […]
מתכון לבצק פיצות/מאפה זעתר מאת – אפרת שוהם המרכיבים– 1 קילו קמח 2 כפות שמרים יבשים 2 כפות סוכר 2.5 או 3 כוסות מים 1 כף מלח 3 כפות שמן זית לציפוי זעתר 3 כפות מעורבב עם שמן זית לציפוי פיצה – רוטב פיצה גבינה צהובה זיתים אופן ההכנה – בקערת מיקסר מערבבים את הקמח, […]
סלט חסה עם אפרסמון ותפוז מאת – בלהה לנדאו המרכיבים – צרור חסה אחד איזה שאוהבים אפרסמון תפוז חופן כוסברה/ פטרוזילה קצוצה בצל ירוק חופן גדול של חמוציות מלח מיץ מחצי לימון אופן ההכנה – לנקות היטב את החסה ולייבש, לאחר מכן לחתוך איך שרוצים. לקלף את האפרסמון והתפוז ולחתוך לפרוסות. לקצוץ את הכוסברה […]
אסאדו זה כל הסיפור. רעיון למה חגיגית וכל כך טעימה הבשר ממש מתפרק מהעצם ולא תאמינו כמה קל להכין להכניס לתנור ולשכוח מזה עד שמוכן המתכון מאת – אילנה טל אסאדו עם ירקות בבישול ארוך בתנור! לפני הכל קונים נתח אסאדו בשרני ועם עצם,לא חותכים,משאירים את הנתח שלם!! המרכיבים- נתחים של אסאדו כמספר הסועדים מלח […]
המתכון של רונית פרץ עוגת קוקוס פשוטה וממכרת המרכיבים- 4 ביצים 3/4 כוס סוכר אריזה אחת של אינסטנט פודינג ווניל חצי כוס קוקוס כוס וחצי קמח תופח כוס שמן כוס מיץ תפוזים סחוט סירופ- רבע כוס סוכר רבע כוס מים אופן ההכנה – נקציף ביצים עם סוכר במיקסר לקצף תפוח. נוסיף בזירזוף שמן, מיץ […]
בואיקוס לחמניות גבינה ❤ מאת – אילנה מנגן המרכיבים – 100 גר חמאה מומסת 1/3 כוס שמן 3.5 כוסות קמח מנופה חצי שקית א. אפיה 2 ביצים 200 גר מוצרלה מגוררת/קצ’קבל/גאודה 150 גר בולגרית 100 גר ג. צהובה מגוררת גביע יוגורט 3% 200 גר מלח אופן ההכנה – ללוש הכל ביחד לבצק אחיד ונעים. אם […]
מתכון לכעכים מתוקים מאת – רחל עטיה המרכיבים – 5 ביצים כוס סוכר 200 גרם חבילת חמאה או מחמאה שקית 1 של סוכר וניל שקית 1 של אבקת אפיה כפית מי זהר חצי כוס אבקת שקדים גרידה מלימון ותפוז אחד כף פודינג וניל כ- 2 כוסות קמח ועוד ככוס . אופן ההכנה – […]
מתכון לסלט קישואים ובצל מטוגן מאת תמר פרץ המרכיבים – 3 קישואים פרוסים בצל פרוס פטרוזיליה פלפל מלח מיונז כמון מעט אופן ההכנה – לפרוס לפרוסות כל אחד בנפרד לטגן ולסנן . להוסיף פטרוזיליה קצוצה מלח פלפל לבן טיפת כמון ומיונז. בתאבון!
מתכון לפוטטוס בתנור מאת – אושרת בצלאל המרכיבים + אופן הכנה- 5-6 תפוח אדמה בקליפתם אני ממליצה על אדום (אבל אפשר גם צהוב). לחתוך לרבעים ארוכים ( כמו בתמונה ) . בקערה לתבל : מלח , פלפל שחור , פפריקה , מעט שמן . התפוח אדמה צריך להיות אדום אדום יפה שהכל ספוג בתבלינים. […]
לחמניות שום ממולאות גבינה
לחמניות שום ממולאות גבינה 🧀 מאת – מאי בן עזרא המרכיבים – קילו קמח 2 כפות שמרים 2 כוסות מים פושרים 1/4 כוס שמן כף וחצי סוכר כף מלח גבינה צהובה מגורדת לציפוי- 100 גרם חמאה ביצה פטרוזילה/כוסברה שום כתוש לערבב הכל אופן ההכנה – ללוש במיקסר/ידנית, ולהתפיח רבע שעה-עשרים דקות לחלק […]