עוף בתנור עם תפוחי אדמה זאת ארוחה הכי טובה לכל המשפחה בשבתות המתכון – אושרת בצלאל המרכיבים- חלקי עוף כמספר הסועדים 6 -10 2 בצל 4-5 עגבניות חתוכות 5 תפוחי אדמה לקוביות או תפוחי אדמה קטנים. 10 שיני שום היו לי פטריות טריות גם שמתי תיבול : 3 כפות דבש 2 כפות חרדל כף […]
עוגת נס קפה שלא תפסיקו ליישר כמה טעימה וקלה מתכון מאת – זהירה שליו המרכיבים- 4 ביצים חצי כוס סוכר 1 סוכר וניל 1 אבקת אפיה חצי כוס קמח 4 כפות קקאו 4 כפות שמן לקרם: 2 שמנת מתוקה/אפשר צמחית 2 סוכר וניל 1/2 כוס חלב/חלב צמחי או מים 1 אינסטנט פודינג וניל לזילוף: […]
מתכון מאת – טובה ניסים המרכיבים – 1 כוס שוקולד נוטלה 2 ביצים 1 אבקת אפיה רבע כוס שמן כוס חד פעמי לשתיה חמה קמח 2 כפות קוקוס אופן ההכנה – בקערה לשים את הנוטלה לאחר מכן להוסיף את הביצים ולערבב היטב. להוסיף את השמן ואת שאר החומרים ולערבב היטב. לשים בתבנית קטנה עגולה עם […]
קציצות ירק מאת – דינה ברוך המרכיבים – 3 תפוחי אדמה בינוניים. 1 קישוא גדול 1 בצל גדול 1 בטטה גדולה חצי כוס קמח תופח 3 ביצים לגרד הכל בפומפיה. לפזר מלח , להמתין כמה דקות ולסחוט את הנוזלים. בקערה לערבב את כל המרכיבים, מלח ופלפל שחור לערבב הכל ולטגן על אש בינונית עד ששחום.
מרק חרירה מרוקאי מסורתי מאת – Rotem ilan gur המרכיבים – בצל כורכום גרגירי חומוס מושרים 3 עגבניות כוס עדשים ירוקים צרור כרפס צרור פטרוזיליה צרור כוסברה 2 כפות א. מרק חופן אטריות 2 כפות קמח אופן ההכנה- לטגן בצל גדול חתוך לקוביות עם מעט שמן. להוסיף כף כורכום, כוס גרגירי חומוס (שהושרו לילה) ו3 […]
גוזגוזה בוכרי הכי טעים שיש מאת – Rotem ilan gur מכינים את הבצק: המרכיבים – לבצק- קילו קמח 4 כפות מיונז כף מלח 2 כוסות מים פושרים מנפים קילו קמח, מוסיפים את המיונז, המלח והמים הפושרים (בכוס ח”פ לשתיה חמה). לשים 5 דקות. מכסים ובנתיים מכינים את המילוי- 3 בצלים 500 גרם בשר טחון 100 […]
חריימה לשבת מאת -שרה יוסף הכינה אמא חריימה המרכיבים– דג בורי פרוס או כל דג אחר אפשר נסיכת הנילוס 2 כפות רסק עגבניות 3 כפות פפריקה מתוקה 1 כפית פפריקה חריפה 1/2 כף כמון 1/4 כפית כרוויה 1/4 כף מלח 1 כף שום כתוש בסוף הבישול לימון אופן ההכנה- לשטוף את הדג ולהשרות עם מלח […]
כרוב ממולא ירקות טבעוני
כרוב ממולא ירקות מאת -לבנה תומר המרכיבים – למלית- כרוב בצל גזר חצי צרור כוסברה עגבניה חצי קילו אורז כפית כמון ,פלפל שחור ומלח לרוטב- שום רסק עגבניות סוכר פפריקה אדומה 3 כפות שמן אופן ההכנה – מבשלים כרוב שלם עם מעט מים על אש נמוכה עד שמתרכך. אחרי שמתקרר חותכים טת הכרוב מלמטה , […]
עוגיות שוקולד ציפס הכי קלות וטעימותתתת שיש! מאת – Gili Baruch המרכיבים – הכל לפי כוס חד פעמית חמה (לא חייב במיקסר) 4 ביצים כוס שמן כוס ורבע סוכר 1 אבקת אפיה 2 סוכר וניל 4 כוסות קמח כוס שוקולד ציפס אופן ההכנה- במיקסר עם וו גיטרה מתחילים לערבב את הרטובים ולאחר מכן מוסיפים את […]
עוגת זברה כזאת יפה וכך תכינו אותה בקלות… מאת – דינה ברוך כוס מדידה חד פעמי לשתיה חמה. המרכיבים- 6 ביצים מופרדות כוס סוכר שקית סוכר וניל כוס מיץ תפוזים 2 כוסות קמח +אבקת אפייה 2 כפות קקאואו שוקולית אופן ההכנה – 6 חלבונים להקציף עם כוס סוכר לקצף יציב וחלק. בקערה נפרדת מערבבים 6 […]