את הפשטידה הזאת אני בטוח מכינה לשבועות קלה וטעימה ומהירה מתכון – הילה רז המרכיבים- חבילה של פסטה 5 ביצים 250 גר גבינה לבנה 250 גר קוטג’ 120 גר’ גבינה בולגרית 100 גרם גבינה צהובה מעט מלח אם צריך פלפל שחור שידרוג – כפית – אורגנו יבש או בזיליקום יבש אופן ההכנה – מבשלים פסטה […]
מתכון פסטה בסיר אחד
זאת פסטה שהכל בסיר אחד…. איך אתן מכינות? הכל יחד או פסטה בנפרד ורוטב בנפרד? מתכון פסטה בסיר אחד חריף טעים פרווה ללא חלב – סימה ארביד המרכיבים- בצל קצוץ שן שום חצי כפית כורכום כף שטוחה מרק עוף כף פפריקה מלח פלפל 3 כפות רסק עגבניות שמן זית פלפל אדום חריף אופן ההכנה – […]
שבועות בפתח, השנה מוצאי שבת אפשר להכין מראש ולחמם בצק פילו עם מילוי מתוק – אילנה בוכריס המרכיבים- חבילת עלי פילו מופשרים לילה במקרר. 500 גרם ריקוטה 1/2כוס אבקת סוכר 1שקית פודינג וניל כפית תמצית וניל ספריי שמן אבקת סוכר לפיזור. אופן ההכנה- 1) בקערה נערבב את הגבינה עם אבקת סוכר, פודינג וניל, ותמצית הוניל. […]
עוגת המייפל המושלמת שלי
עוגת מייפל המושלמת של רונית פרץ המרכיבים- 3 ביצים שקית א.אפיה כוס סוכר כוס שמן מיכל קטן שמנת מתוקה או לחילופין קצפת צמחית לעוגת פרווה כוס וחצי קמח רגיל שקית סוכר ווניל אופן ההכנה – לערבב את כל המרכיבים לפי הסדר במיקסר עד שהבלילה מתאחדת. לאפות ב 170 מעלות עד להזהבה… 40 דקות או יותר. […]
פשטידת ברוקולי קלה משקית ברוקולי סנפרוסט הפשטידה פרווה אפשר להוסיף גם קצת גבינות המרכיבים- שקית ברוקולי ארוז כמו סנפרוסט (או ברוקולי טרי בכמות של 2 חבילות) 4 ביצים 3 כפות גדושות מיונז 2 כפות אבקת מרק בצל(או בצל גדול מטוגן) פלפל שחור מלח קצת *לשבועות אפשר להוסיף חצי כוס גבינה (צהובה,צפתית) אופן ההכנה – לחלוט […]
עוגת גבינה פירורים שרונה זאבי המרכיבים – תחתית ולפירורים 200 גרם חמאה 2 ורבע כוס קמח תופח 1/4 כוס סוכר 3 חלמונים לערבב הכל ביחד לקבלת בצק רך לחלק את הבצק 3/4 לתחתית ו1/4 לפירורים לשים בתבנית נייר אפיה לשים את 3/4 הבצק ולהדק לחורר עם מזלג לאפות 180 מעלות את הרבע בצק לרדד להניח […]
הכי טעים ליד הקפה 😋 כדורי חלבה – שירן משה חן 4 מרכיבים בלבד!! המרכיבים – כוס קוקוס, כוס טחינה גולמית, קורט מלח, 4 כפות גדושות סילאן טבעי, כוס שברי אגוזים או פקאנים, אופן ההכנה – לערבב הכל לעיסה אחידה ולגלגל בקוקוס
בלינצ’ס הונגרי לשבועות
בלינצ’ס הונגרי במלית גבינה לשבועות מףהמרכיבים – לבלילה – 4 ביצים כוס חלב כוס מים 2 כפות שמן 2 כוסות קמח רגיל וניל גרידה מלימון קורט של מלח מילוי- 2 חבילות גבינת טוב טעם 2 גביעי גבינה לבנה 9% 4-5 שקיות סוכר וניל חצי כוס סוכר או לפי טעמכם האישי צימוקים בהירים הקטנים […]
הכנתי עוגת בריוש שמרים עם ריקוטה – ריטה מנחימוב והטעם שלמות מתכון של רולדין , שווה להתאמץ ולהכין כי היא טעימה בטירוף. המרכיבים- לבצק: 185 גרם קמח (כוס ושליש) 20 גרם שמרים טרייםאו כפית שמרים יבשים 2 ביצים קטנות M(100 גר’) 90 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות 40 מ”ל חלב רבע כפית מלח 3 כפות […]
כל שישי אותו סיפור מה מבשלים לשבת נמאס כבר מהכל בא לי משהו חדש אז הכנתי עוף מטריף מאת – מיטל כהן עוף סלרי ,שומר ואפונה המרכיבים- חלקי עוף 4 בצל קצוץ כפית חוויאג’ למרק מלח פלפל קצת כורכום כוס אפונה קפואה שומר פרוס לפחות 5 עלים גדולים סלרי פרוס אופן ההכנה – אני מתחילה […]