מהבצק הזה אםשר להכין סופגניות רגילות מטוגנות או אפויות בתבנית שקעים סופגניות מאותו בצק אפויות ומטוגנות סופגניות מאותו בצק המרכיבים – קילו קמח חצי כוס שמן כוס סוכר תמצית וניל 2 ביצים שקית שימרית או שתי כפות שמרים יבשים. שלוש כוסות מים פושרים ולפי הצורך. אופן ההכנה- את כל החומרים לשים יחד במיקסר וללוש לבצק […]
מי שלא טעמה, לא מבינה כמה זה טעים תבשיל של קורקבנים עם בצק עלים המנה של אולמות אירועים מפעם. המרכיבים – קילו קורקבנים טריים 3 בצלים כורכום פלפל שחור מעט מרק עוף אפשר לשלב גם סלסלה של פטריות אופן ההכנה – בסיר גדול עם הרבה מים להרתיח קילו קורקבנים, כשמעלה קצף, להסיר […]
רוזלך / תהילה סימן טוב מצרכים ל – 40 רוזלך קטנים המרכיבים- 500 גר קמח כפית שמרים יבשים כוס מים רבע כוס שמן זית חצי כפית מלח למריחה – נוטלה / ממרח לוטוס אופן ההכנה- בקערת המיקסר (אפשר גם בידיים) נשים קמח ושמרים,נערבל ונוסיף בהדרגה מים. לאחר מכן נוסיף את השמן זית. כשהבצק מתאחד […]
עוגת שקדים פשוט מושלמת
עוגת שקדים , מושלמתתת ואוורירית 😋😋😋 הכנתי ללא גלוטן עם קמח שקדים וקמח תמי . המרכיבים- 5 ביצים כוס סוכר סוכר וניל קורט מלח 1/2 כוס מיץ תפוזים חצי כוס שמן גרידת תפוז + גרידת לימון כפית תמצית שקדים 3/4 כוס קמח שקדים , כוס ורבע קמח כרגיל – (אפשר קמח רגיל ) כפית […]
מתכון לפשטידה באפס מאמץ מאת – דליה בן חמו המרכיבים – כמות ל2 תבניות אינגליש קייק ברוקולי מפורק לפרחים 1/4 כרוב חתוך לפרוסות גזר חתוך לרצועות דקות בצל מטוגן 3 ביצים 2 כפות קמח שקית אבקת אפייה מלח ופלפל שחור לפי הטעם אופן ההכנה – בתחילה נרתיח סיר עם מים לברוקולי ונבשל עם מלח ומעט […]
לחמניות המבורגר ביתיות רכות כמו ענן ממש מאפייה בבית המרכיבים- קילו קמח לחם או פיצה 2 כפות שמרים יבשים 1/3 כוס סוכר 2 ביצים 1/4 כוס שמן זית כף מלח 2 כוסות מים אופן הכנה- לתוך קערת המיקסר מנפים קמח ומוסיפים את השמרים יבשים ומערבבים. לאחר מכן מוסיפים את הביצים , סוכר , שמן , […]
פשטידת ברוקולי שווה המיוחד היא פרווה מתאים לכל ארוחה וגם לחנוכה לארוחות ערב ! תוספת סלט המרכיבים – ברוקולי חבילה כחצי קילו מפורק לפרחים. 4כפות מיונז 5 כפות קמח תופח מלח פלפל שחור כף א.מרק בטעם עוף או בצל 4ביצים אופן ההכנה- לבשל במים את פרחי הברוקלי כרבע שעה ולסנן. מקציפים את הביצים […]
סירניקי – לביבות גבינה כאלה חמות ומתוקות תרצו להכין מאת – צופית בן יוסף המרכיבים – 3 כפות קמח 250 גרם גבינת טבורוג או גבינת טוב טעם 2 כפות סוכר ביצה שקית סוכר וניל חצי שקית א. אפיה אופן ההכנה – בקערה גדולה נערבב את כל מרכיבי הלביבות עד בלילה אחידה. במחבת גדולה עם מעט […]
קציצות טונה עם בטטה טעימה בטירוף ונימוחות שילדים אוהבים אפשר לטגן ואפשר לאפות בתנור מתכון מאת – Veronika Tair Nakash המרכיבים- 2 קופסאות שימורי טונה במים/שמן 2 ביצים קצת פחות מחצי כוס חד פעמי פירורי לחם בטטה בינונית מאודה (למעוך) קצת מלח לפי הטעם שלכם קצת פלפל לפי הטעם שלכם כוסברה, פטרוזיליה, ושמיר מיובשים […]
עוגת תפוחים איטלקית/טוסקנה “טורטה די מלה” Torta di mele עוגת משגת וטעימה מאיטליה מאת ריקי כהן המרכיבים – *תבנית קוטר 26 או מלבנית קטנה5 תפוחיםלימון, מיץ וקליפה מגוררת2 ביצים L ¾ כוס סוכר חום או רגיל (150 גרם)שקית סוכר וניל100 גרם חמאה מומסתחצי כוס חלב (120 מל”)כוס קמח (140 גרם)2 כפיות אבקת אפיהלקישוט: אבקת סוכראופן הכנה- […]