עוגיות אגוזים עם טבעות שוקולד כוס מדידה חד פעמית חמה כ-30 עוגיות שימו רק חצי כפית אבקת אפיה המתכון נועם זיגדון המרכיבים- ¼-2 כוסות קמח כוס סוכר ½ כפית אבקת אפיה ¾ כוס שמן 1 ביצה + חלמון בחלבון השני נשתמש לציפוי 2 שקיות סוכר וניל אופן ההכנה – להקציף את הביצה והחלמון עם […]
עוגת גבינה חמה כמו בבית מלון שהיא נמסה בפה עם הסוד שלי עוגת גבינה והסוד קמח תפוחי אדמה המרכיבים- 6 ביצים כוס ורבע סוכר 750 גר’ גבינה לבנה שמנת חמוצה אחת 3 כפות קמח תפוחי אדמה (או קורנפלור) שקית אינסטנט פודינג וניל אופן ההכנה – בסיס – לא חובה ממש לעשות עם הבסיס אפשר […]
עוגיות חלווה ממכרות
עוגיות חלווה ממכרות קשה להפסיק לאכול מהן מאת אילנה בוכריס המרכיבים- 200 גר’ חמאה או מרגרינה – מחמאה רכה 1/2 כוס שמן 1/4כוס סוכר 3/4 כוס מים שקית אבקת אפיה 4 כוסות קמח קורט מלח אופן ההכנה – לערבב את כל המרכיבים לבצק חלק. בצק רך ונעים. לשים למקרר לחצי שעה. מילוי- ממרח חלווה […]
עוגיות קפה קלות ומהירות מאת – Orit Gamliel המרכיבים- 3 כוסות קמח 1 שקיק אבקת אפייה 1 ביצה 3 כפות נס קפה כוס סוכר 200 גר’ חמאה רכה או מחמאה אופן ההכנה – מערבבים הכל יחד עד לקבלת בצק אחיד. מכינים כדורים ומועכים עם מזלג (אני השתמשתי בחותמת לעוגיות) אופים על 180° בתנור שחומם […]
עוגת שכבות נס קפה ושוקולד טעימה במיוחד מאת – נועם זיגדון המרכיבים – לבצק: 2 כוסות קמח חד פעמי חם חצי כוס סוכר 3/4 כוס שמן ביצה L כפית תמצית וניל לשכבת הנס קפה: חצי כוס סוכר חצי כוס שמן 3/4 כוס קמח 2 ביצים L כוס שוקולד צ׳יפס כפית תמצית וניל 3 כפות נס […]
המתכון המושלם הזה לשקדי מרק משתפת האלופה נועם זיגדון שקדי מרק שישדרגו לכם כל מרק שקדי מרק ביתיים קריספים ומפנקים המרכיבים- 1 כוס קמח 3 כפות שמן זית 6 כפות מים ½ כפית מלח 1 כפית כורכום ¼ כפית שמרים שמן – לטיגון אופן ההכנה – ללוש את הכל כמה דקות לבצק […]
בורקס פיצה ילדים – נישנוש קל וטעים
בורקס פיצה ילדים – נישנוש קל וטעים מאת – מירי פיצ’חדזה המרכיבים – לבצק: 250 גרם גבינה לבנה 5% גביע שמנת חמוצה כפית מלח 350 גרם קמח תופח כף סודה לשתיה 50 גרם חמאה מומסת למילוי: ממרח עגבניות/ רוטב עגבניות מרוסקות פחית שימורי פטריות מסוננים פחית שימורי תירס מסוננים 250 גרם גבינת מוצרלה מגוררת 250 […]
שטרודל תפוחים מבצק עלים זה קל וזה הכי טעים מאת טובה ניסים המרכיבים – בצק עלים 4, 5 תפוחים ירוקים קלופים קצוצים מרובעים קטנים. 2 כפות אגוזים או שקדים גרוסים. כף פרורי לחם. 2 כפות אבקת סוכר. כפית קינמון. אופן ההכנה – מילוי התפוחים – לערבב הכול בקערה . לפתוח את הבצק שהוא כבר מרודד. […]
מתכון לפיצה ממש כמו בפיצריות באיטליה משתף במתכון אלון אליהו המרכיבים- קילו קמח 660 גרם מים 40 גרם שמן זית 30 גרם מלח 20 גרם סוכר 5 גרם שמרים טריים אופן ההכנה- בקערה המיקסר יוצקים את כל המים מוספים בערך 200 גרם קמח ולשים ביחד עם המים והקמח לשתי דקות מוספים לאחר שתי […]
מרק לחשו מבית מרוקאי ליום חורפי במיוחד מאת – גילה עדי המרכיבים – בצל גדול קצוץ דק מאד גבעול סלרי + חצי ראש סלרי קצוץ דק מאד צרור כוסברה קצוצה דק 6 שיני שום כתושות כף שמן זית מלח לפי הטעם חצי כפית כורכום כוס סולת אופן ההכנה – בסיר גדול למרק תחילה נטגן את […]