בצק פריך אחד ל3 סוגי עוגיות מאת מזל חלפון אוזנה עוגיות ריבה מגולגלות תמרים ומגולגלות שוקולד אפשר להכין עם הבצק גם מעמולים המרכיבים – לבצק 4 וחצי כוסות קמח חצי כוס שמן 2 סוכר וניל 1 שקית אבקת אפייה 200 גר חמאה או מחמאה או נטורינה מומסת כוס מיץ תפוזים קמצוץ מלח אופן ההכנה – […]
חודש: ספטמבר 2024
עוגיות מלוחות הכי מוצלחות
עוגיות מלוחות – הכי מוצלחות לפי המתכון של אילנה מנגן תמי מורד המרכיבים – 5 כוסות קמח לבן מנופה כף מלח שקית אבקת אפיה 50 גרם חמאה או מחמאה/נטורינה מומסת כוס שמן כוס מים חמימים בהדרגה אופן ההכנה- מכניסים את כל החומרים לקערה ולשים ידנית עד לקבלת בצק רך וגמיש, שמים בניילון ומניחים בצד […]
בורקס בשר טעים ומפנק מוגש עם רוטב פטריות חלומי מתכון בת חן גרופי המרכיבים- בצק עלים מופשר בצל גדול קצוץ 5 שיני שום קצוצות חצי קילו בקר טחון חצי קופסא פטריות קצוצות כפית בהרט חצי כפית כמון חצי כפית פ.מתוקה ככפית מלח חצי צרור כוסברה קצוצה אופן ההכנה – לטגן את הבצל עד […]
מתכון לחיתוכיות גבינה של פעם
חיתוכיות הגבינה של פעם מבית סבתא מאת ענת חן המרכיבים – לבצק הפריך: 100 גרם חמאה קרה 1/4 כוס סוכר 1 ביצה 1.5 כוסות קמח 1/2 כפית אבקת אפייה לשטרויזל: 50 גר’ חמאה קרה 1/3 כוס סוכר 3/4 כוס קמח למלית הגבינה: 750 גר’ גבינה 5% 3/4 כוס סוכר 3 ביצים 2 כפות אינסטנט […]
עוגה מושלמת לכבוד שבת הכינה מאיה בוטראשווילי המרכיבים- 4 ביצים כוס ורבע סוכר גביע שמנת מתוקה 3/4 כוס שמן 2 וחצי כוסות קמח שקית אבקת אפייה שקית אינסטנט פודינג וניל 2 שקיות סוכר וניל אופן ההכנה- נקציף ביצים עם סוכר. לאחר שהתקבל קצף תפוח ,נוריד מהירות מיקסר להכי חלש. נוסיף שמן ואחר כך את כל […]
הכנתי קינוח משגע ♡ בכמה דקות עבודה מתכון : חברתי מאיוש – מאיה בוטראשווילי ♥️♥️♥️ קונוסים במלית קרם וניל ♥️ אריאלה גולדמן המרכיבים – חבילה בצק עלים קרם 2 אריזות שמנת מתוקה או צמחית אינסטנט וניל כוס חלב או צמחי אופן ההכנה – חבילה בצק עלים – לפתוח על גבי נייר אפייה מעט מקומח עם […]
3 דק’ ויש לכם סלט מלפפונים מהמם מאת – דורית אלישע המרכיבים – 6 מלפפונים צרור שמיר קצוץ בצל סגול חתוך לטבעות כף שמן זית מיץ מלימון סחוט מלח לפי הטעם אופן ההכנה – ראשית נחתוך את המלפפונים לעיגולים דק אך, ואת הבצל הסגול ונפזר עליהם מלח. נוסיף לאחר מכן את השמיר והלימון ונערבב היטב. […]
עוגת קרמבו נדירה – ללא אפיה – אילנה לוי המרכיבים- לשכבת הבסיס- שרוול וחצי פתי בר 200 גר’ שוקולד מריר 250 מל שמנת מתוקה – חבילה רבע כוס מים חמים קרם- 2 שמנת מתוקה אינסטנט פודינג וניל 2 כפות סוכר ציפוי- 100 גר שוקולד מריר חצי שמנת מתוקה אופן ההכנה – לטחון במעבד מזון […]
חטיף שוקולד ופיצוחים המרכיבים – 100 גר שוקולד מריר 100 גר שוקולד עם אגוזי לוז גרידה של תפוז רבע כוס שמן 2 כפות קוקוס רבע כוס אגוזים רבע כוס בוטנים רבע כוס פקאן אופן ההכנה- בסיר ממיסים חצי חבילה שוקולד מריר חבילה שוקולד עם אגוזי לוז וגרידת תפוז רבע כוס שמן מורידים מהאש ומוסיפים… 2 […]
האושפלאו שלי מהפנט ותמיד מצליח
האושפלאו שלי מהפנט ותמיד מצליח מאת – Binat Hacohen Saidov המרכיבים – סיר גדול נתח צלי כתף מספר 5 חצי קילו חתוך לקוביות נתח שפונדרה/אסאדו חצי קילו חתוך לקוביות כוס חומוס (להשרות במים כמה שעות אפילו לילה) 3 בצלים גדולים חתוכות לרצועות דקות 8-10 גזרים חתוכים לגפרורים דקים 3/4 שקית של אורז לבן עגול לשטוף […]