עוגת שוקולד הכי טעימה שהכנתי!!!! מאת – שרית טייב סמדר עוגת שוקולד נדירה ממש!! המרכיבים– 4 ביצים כוס ורבע סוכר כוס שמן כוס חלב כפית תמצית וניל קורט מלח כוס וחצי קמח חצי כוס קקאו חצי כוס שוקולית 1 אבקת אפיה ציפוי העוגה: חצי שמנת מתוקה 125 גרם שוקולד מריר אופן ההכנה– לחמם תנור ל160 […]
מתכון לבייגלס קרדיט מתכון תהילה וקנין המרכיבים- קילו קמח לחם כף שמרים יבשים 4 כפות סוכר 550 מ”ל (2 כוסות ושליש) מים קרים 50 מ”ל (3 כפות) שמן זית כף מלח לציפוי: קערת מים 1/2 ק”ג שומשום אופן ההכנה- 1. מנפים את הקמח לקערת המיקסר ומוסיפים את השמרים. מערבבים ומוסיפים את שאר החומרים פרט […]
עוגת סברינה קלה להכנה
עוגת סברינה קלה להכנה באדיבות – רבקה זוהר המרכיבים – 6 כפות קמח 6 כפות סולת 6 ביצים חצי כוס סוכר 4 יחידות סוכר וניל 2 כפות שמן קנולה 2 כפות קוניאק או ברנדי אופן ההכנה- מקציפים במיקסר ביצים שלמות וסוכר בהדרגה יחד עם סוכר וניל עד לקבלת קצף יציב, מוסיפים את הברנדי והשמן, […]
עוגיות שוקולד 144
לא האמנתי כמה הן מדהימות וקלות להכנה עוגיות 144(מהכמות הזו יוצאות כ 20 עוגיות) מאת – נופר אהרון המרכיבים – 1 ביצה 4 כפות קמח 4 כפות ממרח שוקולד למי שרוצה גיוון אפשר להוסיף פצפוצי שוקולד שלושה מצרכים ויש לכם עוגיות מהסרטים( אפשר להוסיף כף חלב, נוח יותר ופחות דביק) אופן ההכנה – לערבב את […]
לביבות ירק טעימותת
לביבות ירק מאת – Rotem Ilan Gur המרכיבים – 2 תפו”א 2 גזר בצל גדול קישוא גדול חצי צרור פטרוזיליה 2 ביצים פרורי לחם\מצה מלח, פלפל וכורכום אופן ההכנה – לגרד בפומפיה את הירקות . לאחר מכן כדאי לסחוט את הירקות מנוזלים (לא חובה). לערבב בקערה את הירקות עם שאר המרכיבים. לחמם סיר עם שמן […]
עוגת פרג בחושה ורכה
עוגת פרג רכה עסיסית הכין – מאיר סבג מהמתכון של מלי מאירוב המרכיבים- 4 ביצים כוס סוכר 3/4 כוס שמן גביע שמנת חמוצה/יוגורט/3/4 כוס מיץ תפוזים כוס ורבע פרג טחון 3/4 כוס קוקוס רבע כוס חלב/מים כוס קמח שקית אבקת אפיה אופן ההכנה – העוגה היא בחושה מערבבים – ביצים וסוכר , מוסיפים בהדרגה […]
סלט חצילים ופלפלים קלויים מתכון קרדיט – ליטל אשואל המרכיבים- 2 חצילים 2 פלפלים אדומים 2 פלפלים צהובים 3 שיני שום כתושות חופן פטרוזיליה קצוצה מיץ מחצי לימון מלח פלפל שחור אופן ההכנה- קולים את החצילים והפלפלים בתנור היטב. מוציאים את בשר החצילים מן הקליפה ומעבירים לקערת מעבד המזון טוחנים מעט ומעבירים לקערה. מסירים […]
עוגת טורט תפוזים ופאקנים
עוגת טורט תפוזים ופאקנים קלה להכנה!רכה אוורירית! הקרדיט למתכון –נעומי ברוכין עוגת טורט תפוזים ופאקנים אורירית המרכיבים- 6 ביצים שקית אבקת אפיה/ שתי כפות שקית סוכר וניל או כף תמצית ווניל אחד וחצי כוסות סוכר שלושת רבעי כוס שמן שלושת רבעי מיץ תפוזים או מים שתי כוסות וחצי קמח כוס פאקנים קצוצים מיפל סירופ […]
מתכון קציצות תפוחי אדמה מומלץ מאת eira nomo המרכיבים- 3 תפוחי אדמה בנוני 1 בצל ענק ביצה פטרוזיליה 3 כפות קמח מלאות הרכיב הסודי שמוסיף המון :שמיר יבש תבלין פלפל שחור מלח 5 כפות שמן אופן ההכנה – לגרד את תפוחי אדמה הכי דק וגם את הבצל -ולסחוט היטב את כל המים (מאוד חשוב) […]
עוגיות שיבולת שועל שכולם אוהבים
עוגיות שיבולת שועל שכולם אוהבים המרכיבים- 200 גר חמאה קרה או מחמאה 2 כוסות קווקאר טחון חצי כוס סוכר חום 1 כוס קמח רגיל 1 כוס קוקוס 1 כוס אגוזים שבורים גס חצי כוס פצפוצי שוקולד לבן או חום (אני לוקחת שוקולד מריר ומרסקת גס במגמיקס) 1 אבקת אפיה חצי כפית קינמון לא חובה חופן […]