פלפל גמבה אדום -כי ממולאים זה החיים מאת – חנה דוד המרכיבים – 10-15 פלפל גמבה אדומה למלית הפלפל: 700 גרם בשר טחון 1.5 כוסות אורז כף רסק עגבניות 2 בצלים קצוצים דק ביצה מלח ופלפל שחור לפי הטעם לרוטב: בצל קצוץ דק 2 כפות גדושות של רסק עגבניות 2 כפות סוכר מלח ופלפל […]
חשבתם שהגעתם למתכון לכדורי שוקולד אבל הסוד – זה טעים וכייפי כמו כדורי שוקולד אבל הרבה יותר בריא המרכיבים- 1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים במעבד מזון(אם בא לכן יותר אז ניתן)10 1 תמרי מג’הול מגולענים 1/2 כוס טחינה גולמית/ממרח שקדים 1 כף שמן קוקוס מומס 1/2 כפית תמצית וניל כפית דבש כפית זרעי צ’יה אפשר […]
4 תבניות אינגליש קייק עוגת תפוזים רכה וטעימה מאת – Oriya Elmakies Kdoshim המרכיבים – 7 ביצים מופרדות 2 כוסות סוכר כוס שמן 2 וחצי כוסות קמח מנופה 1 וחצי כוסות מיץ תפוזים סחוט טרי 1 א.אפייה אופן ההכנה – ראשית, נשים את החלמונים עם כוס סוכר אחת בקערת המיקסר ונתחיל להקציף במהירות נמוכה. בהדרגה […]
עוגת תפוזים של חורףהטעם ממכר… כמו של ארומהלא צריכים לשלם יקר, אפשר להכין בבית בקלות!!! היא גם קלה להכנה , גם מאוד טעימה וגם פרווה ומתאימה לארוחות שבת המתכון משתפת – אווה טבט המרכיבים- 4 ביצים כוס סוכר כוס קמח תופח כוס סולת כוס קוקוס כוס שמן כוס מיץ תפוזים קורט מלח להרטבת […]
נודלס צהריים קליל לשבוע חדש וטעים מאת – נעם הלל המרכיבים – בצל גדול חתוך לרצועות 3 גזרים גדולים חתוכים לרצועות 2 גמבות רצועות חצי כרוב חתוך לרצועות לא עבות מיידי ולא דקות מיידי 1 שימורי תירס גמדי חתוך סלסלת פטריות פרוסות חצי כוס טריאקי רבע כוס סויה 1 כף שטוחה פפריקה חריפה פלפל שחור […]
עוגיות שומשום ב5 דקות הכנה ללא קמח
עוגיות שומשום ב5 דקות הכנה ללא קמח מאת – שרה יוסף המרכיבים – 3 חלבונים 2 כפות סוכר לבן 2 כפות סוכר דמררה 2 כוסות שומשום אופן ההכנה – בקערה נערבב יחדיו את כל המרכיבים היטב. בנתיים , בזמן שהתערובת מוכנה לחמם תנור ל180 מעלות. בתבנית תנור עם נייר אפייה לשים עם כף […]
זאת עוגת התפוחים המושלמת
זאת עוגת התפוחים המושלמת משתפת בכיף מתכון ששיפרתי ומוצלח מאוד ! מי יכול להתנגד לעוגת תפוחים ביתית? היא מושלמת לארוחת ערב משפחתית, לאירוח או סתם כנשנוש לצד הקפה. מתכון מאת – איריס משה לתבנית אינגליש אחת המרכיבים- 2 ביצים שלושת רבעי כוס סוכר שקית אבקת סוכר וניל שקית א. אפיה חצי כוס שמן רבע […]
מגולגלות תמרים 411 שמעתם על הבצק הזה? ללא מרגרינה פרווה מכינים ומיד מרדדים מתכון מנצח שלא תפסיקו להכין ! המרכיבים- 4 כוסות קמח תופח 1 כוס מים רותחים 1 כוס שמן (ניתן להוסיף לבצק אם רוצים אותו קצת מתוק 2 שקיות סוכר וניל/2 כפות סוכר לבן) וכן קורט מלח אופן ההכנה – נלוש את הבצק […]
טורט לימון במירקם עננים עוגה משגעת לכבוד השבת עוגה פרווה מתאימה לכל ארוחה בואו ותכינו המתכון כאן מאיה בוטראשוילי המרכיבים – 5 ביצים כוס וחצי סוכר 2 שקיות סוכר וניל חצי כוס מיץ לימון גרידה מלימון שלם חצי כוס שמן כוס וחצי קמח לבן שקית אבקת אפייה קמצוץ מלח כפית תמצית וניל טהורה אופן ההכנה […]
פרחי כרובית קריספיים אפויים בתנור – לא תפסיקו לזלול כרובית בתנור זה נשנוש שאי אפשר להפסיק לזלול. זה עתה יצאו מהתנור. יותר קריספיים , יותר אפויים, יותר ממכרים מאת צביה אורן המרכיבים – כרובית לבלילה – 2-3 ביצים כפית פפריקה חצי כפית פלפל שחור כפית מלח 3 או יותר כפות שמן זית מעט שומשום שחור […]