מתכון לחמניות אצבע גדולות שמתאימות גם לארוחת נקניקיה מתכון מאת – יובל המרכיבים- קילו קמח 2 כפות שמרים יבשים 18 גרם 1/2 כוס שמן 2 ביצים 2 וחצי או יותר מים (580 גרם) 1/4 כוס סוכר כף מלח הזיגוג- ביצה טרופה ושומשום הכנת הלחמניות – נמיס את השמרים בחצי כוס מים וכף סוכר. […]
עוגת שוקולד פרווה
עוגת שוקולד פרווה קלה וטעימה מתכון מאת תקווה עובדיה מרכיבים העוגה – 5 ביצים, כוס ורבע סוכר, שתי שקיות סוכר וניל, חצי כוס קקאו, שתי כוסות קמח תופח כפית אבקת אפיה , כפית שטוחה סודה לשתיה כף אינסטנט פודינג שוקולד כף שוקולית כוס שמן כוס מים הכנת העוגה – מקציפים ביצים שלמות ומוסיפים […]
חיתוכיות מעמול
למתכון חיתוכיות מעמול הכמות ל 2 תבניות מאת Shuly Asulin Karasin n המרכיבים לבצק- 3 ורבע כוסות סולת דקה לא העבה 2 ורבע כוסות קמח מנופה כוס חמאה רכה ללא מלח (225 גרם)/אפשר מחמאה לפרווה 3/4 כוס אבקת סוכר אחד וחצי כפיות אבקת אפייה 1/2 כוס חלב/מים או 1/4 כוס חלב ורבע כוס […]
עוגיות תמרים ואגוזים מגולגלות – הכי עוגיות של בית מרכיבי הבצק- 200 גרם חמאה/מחמאה 3 כוסות קמח שקית אבקת אפייה חצי כוס מים או מיץ תמצית וניל מילוי- ממרח תמרים אגוזי מלך קינמון הכנת העוגיות – נערבב את כל הרכיבים לבצק נוח לעבודה. ניתן מנוחה של שעה במקרר נרדד למלבנים ונמרח ממרח תמרים […]
כעכים מלוחים עם שומשום
עוגיות מלוחות של מירי ביטון מרכיבי העוגיות – קילו קמח 1 מחמאה/חמאה 1 כוס שמן 1 אבקת אפיה 2 כוסות סודה בבקבוק כף מלח לפי הטעם. שומשום הכנת העוגיות – מערבבים את כל המרכיבים לבצק אחיד וחלק. מגלגלים נחשים וסוגרים לעיגול טובלים בשומשום וע נייר אפייה. 180 מעלות עד שמזהיב – חצי שעה […]
עוגיות רוגלך אגוזים
עוגיות פריכות במילוי אגוזים ודבש מרכיבים- חצי קילו קמח תופח 3 כפות סוכר 200 גרם חמאה/מחמאה 1/3 כוס שמן כחצי כוס מים מעט מלח מילוי אגוזים ודבש 400 גרם אגוזים טחונים חצי כוס סוכר חום 3 כפות דבש ביצה מעט קליפת תפוז מגורדת קינמון עוגיות רוגלך אגוזים הכנת העוגיות – נכניס למעבד מזון חמאה […]
עוגת דבש נהדרת – אורטל מושיקה מרכיבי העוגה – 4 ביצים גדולות (להוציא חצי שעה מהמקרר בטמפרטורת החדר) שלושת רבעי כוס סוכר שלושת רבעי כוס שמן כוס דבש איכותי כוס תה חזק חמים (לא רותח ,להשרות תיון בכוס מים חמים כמה דקות טובות ולצנן קצת) 2.5 כוסות קמח תופח או רגיל עם 2.5 כפיות […]
שלומי בר זוהר- מתכון קציצות דגים מרכיבי המנה – 1 ק”ג פילה לברק או בורי טחון גס או טונה או כל דג שתבחרו 8 שיני שום כתושות צרור כוסברה קצוצה 1/4 כוס שמן זית 1 כפית כורכום 2 כפות פפריקה מתוקה 1 כפית פלפל שאטה גרוס 1 כפית פלפל לבן גרוס 2 כפות פירורי לחם […]
חמוצים תוצרת בית
חמוצי הבית מתכון באדיבות – שולמית פראג ( אני מוכרת יש לי עסק סלטי גן – עדן ) מרכיבים- מלפפונים בייבי/קטנים ודקים שום שמיר פלפל חריף הכנה- להכניס הכל לצנצת נקייה. למדוד על כל כוס מים כף שטוחה של מלח ,עש שהצנצנת מלאה. לסגור היטב ולהשאיר על השיש בערך 4 ימים ולא לפתוח.
מתכון לטירמיסו בקלי קלות
טירמיסו בקלי קלות מתכון – זהבה זהבית אסידו קינוח לשבת טירמיסו בקלי קלות מרכיבי העוגה – חבילה בישקוטים לקרם: 500 מ”ל שמנת להקצפה 1 אינסטנט פודינג וניל צרפתי רבע כוס חלב 1 גביע גבינת שמנת 30% בטעם טבעי כפית וניל רבע כוס סוכר הכנת העוגה – להקציף את כל המרכיבים עד לקבלת קרם במרקם […]