עוגת תפוזים מושלמת אוורירית ונימוחה, עם ארומה משגעת של תפוזים. כל שבת מככבת אצלנו וגם סתם ביום חול כשמתחשק משהו טעים ומתוק לצד כוס תה … מצרפת לכם מתכון קל בלי הפרדת ביצים שתמיד מצליח! מאת – Olga Vardiya המרכיבים – מחממים תנור ל170 מעלות (שימוש בכוס מדידה) 3 ביצים גודל L 1 כוס סוכר […]
לביבות תפוחי אדמה וקישואים מאת – Orli Chen המרכיבים – כמות ל40 לביבות 6 תפוחי אדמה 3 קישואים 3 גזרים 2 בצלים 4 ביצים כוס פירורי לחם (חד פעמי קר) 2 כפות מרק עוף, כפית מלח וכפית פלפל שחור אופן ההכנה – לגרד הכל בפומפייה בצד הדק ביותר ולשים מעל מסננת. בקערה לשים את הביצים ואת […]
שניצלים ממולאים מנה משגעת המרכיבים– בערך קילו חזה עוף ממרח פסטו ביצים פירורי לחם/פנקו/בייגלה/ שומשום תבלינים לפי טעם פלפל פפריקה כורכום כמון אבקת שום אופן ההכנה – לקחת חזה עוף עבה ועם סכין חדה לחתוך כיס לאורך החזה ולמלא בפסטו. אפשר למלא גם בסחוג ירוק. לערבב שלוש ביצים עם מלח פלפל שחור כמון פפריקה חריפה […]
עוף חמוץ מתוק מתכון של הסינית האדומה מכינה את זה הרבה מאד ואוהבים מאת – בלהה לנדאו המרכיבים- קילו חזה עוף לבלילה – כוס קמח ביצה 2/3 כוס מי סודה מלח בצל פלפל אדום פלפל ירוק גם חריף 3 כפות דבש 4 כפות סוכר רבע כוס סויה רוטב צילי מיץ לימון אופן ההכנה – […]
טורטיית שווארמה איך שזה טעים
טורטיות עם חזה עוף בתיבול שווארמה כמה שזה נשמע פשוט ורגיל האמת שככה זה טעים😋 לפעמים בא לנו לשנות, אפילו להוסיף משהו ולא מתחשק שזה יהיה עוד תבשיל אז זה מגש שלגמרי מתאים גם לילדים וגם למבוגרים❤️ מתכון ורעיון מאת – מורן עקיבא המרכיבים– בצל גדול או 2 קילו חזה עוף מלח פלפל כורכום […]
לביבות בשיטה מהפכנית עם סוד שלא סופגות שמן לביבות ירק מטוגנות בשיטה שלא נספג בהם שמן מתכון מאת – איטל איטלי המרכיבים- 2 גזרים בטטה אחת 3 תפוחי אדמה 2 קישואים בצל גדול מעט פטרוזיליה כוס פירורי לחם 2 ביצים מלח פלפל שחור אופן ההכנה – לגרד הכל בפומפיה או במעבד מזון. לסנן ולסחוט את […]
מתכון למוסקה – חצילים ובשר
מוסקה חצילים ובשר מאת – מירי לנקרי המרכיבים – 3 חצילים גדולים למלית: 800 גרם בשר טחון 2 בצלים חופן פטרוזיליה מלח , פלפל שחור וכמון מעט נענע יבשה ( לא חייב ) לציפוי החצילים: פירורי לחם וקמח 4 ביצים טרופות ( עם מעט מים) פפריקה לרוטב : בצל גדול 3 עגבניות מגורדות 1 […]
לביבות תפוחי אדמה וגזר
לביבות תפוחי אדמה וגזר מאת – כוכבה אילוז המרכיבים – 3 תפוחי אדמה גדולים 2 בצלים 2 גזרים ביצה אחת פטרוזיליה וכוסברה (כמה שאוהבים ) חצי כוס קמח לבן מלח , פלפל שחור אופן ההכנה – לגרד בפומפייה גסה את תפוחי האדמה ,הגזר והבצל ולהוסיף את התבלינים ,הביצה ולערבב. לאחר מכן להוסיף את הקמח ולערבב […]
פשטידת תרד 🌹 מאת – עדינה בטש המרכיבים – חבילת עלי תרד טריים (לשטוף אותם היטב ולחלוט ) 4 ביצים 2 כפות קמח תופח 250 גר גבינה לבנה גביע שמנת חמוצה 350 גרם גבינה בולגרית מלוחה /צפתית פלפל שחור אופן הכנה- יש להרתיח את עלי התרד, לצנן ולקצוץ גס . להוסיף את שאר החומרים […]
מריטוצ’י הן סופגניות איטלקיות ממולאות בקרם קצפת קינוח מאוד מוכר באיטליה, תחליף לסופגנייה מטוגנת כי אופים אותה . הכינה – Alik Mila Strigunov אפשר גם לטגן המרכיבים- חצי קילו קמח (לחם עדיף) חצי כוס סוכר כף שמרים יבשים או 25 גרם טריים 200 מ”ל חלב (3/4 כוס)/מים לפרווה 2 כפות דבש או מייפל או סילאן […]