סלט סלרי חמוציות וקשיו סלט חובה והמחמאות תקבלו עד השמיים קרדיט לאחותי האהובה פני פלזנשטיין ברכה מאת – אתי קליין ברכה המרכיבים- חבילה סלרי עלים טרי קצוץ כוס חמוציות כוס קשיו קלוי לרוטב- חצי כוס מיץ לימון רבע כוס חומץ חצי כפית חרדל כפית מלח אפשר להוסיף קצת סילן או דבש אופן ההכנה- לסדר […]
מתכון לעוגיות נס קפה ב 5 דקות
עוגיות נס קפה ב 5 דקות הכינה גאולה לוי מתכון של נועם זיגדון המרכיבים– 3כוסות קמח רגיל כוס סוכר אבקת אפיה סוכר וניל ביצה 200 חמאה/מחמאה רכה להוציא מהמקרר 3 כפות נס קפה אופן ההכנה- לערבב טוב את כל המרכיבים לאחד לבצק. לגלגל כדורים קטנים ולשטח טיפה ביד ולעשות צורה בעזרת מזלג .אני עשיתי בגלגלת. […]
מתכון לשוקי עוף ( פולקה) עם אפונה וקוביות תפוחי אדמה. והכל בסיר אחד. מאת – צביה אורן המרכיבים- כחצי שקית אפונה קפואה 3 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לריבועים 6 או יותר שוקים של עוף (אפשר כרעיים) 1 כף אבקת מרק איכותית 1 כפית כורכום 1 כפית פפריקה אדומה 1/2 כפית פלפל שחור 1/2 פלפל ירוק […]
עוגת שוקולד הכי טעימה ורכה
עוגת שוקולד הכי טעימה שהכנתי!!!! מאת – שרית טייב סמדר עוגת שוקולד נדירה ממש!! המרכיבים– 4 ביצים כוס ורבע סוכר כוס שמן כוס חלב כפית תמצית וניל קורט מלח כוס וחצי קמח חצי כוס קקאו חצי כוס שוקולית 1 אבקת אפיה ציפוי העוגה: חצי שמנת מתוקה 125 גרם שוקולד מריר אופן ההכנה– לחמם תנור ל160 […]
מתכון לבייגלס קרדיט מתכון תהילה וקנין המרכיבים- קילו קמח לחם כף שמרים יבשים 4 כפות סוכר 550 מ”ל (2 כוסות ושליש) מים קרים 50 מ”ל (3 כפות) שמן זית כף מלח לציפוי: קערת מים 1/2 ק”ג שומשום אופן ההכנה- 1. מנפים את הקמח לקערת המיקסר ומוסיפים את השמרים. מערבבים ומוסיפים את שאר החומרים פרט […]
עוגת סברינה קלה להכנה
עוגת סברינה קלה להכנה באדיבות – רבקה זוהר המרכיבים – 6 כפות קמח 6 כפות סולת 6 ביצים חצי כוס סוכר 4 יחידות סוכר וניל 2 כפות שמן קנולה 2 כפות קוניאק או ברנדי אופן ההכנה- מקציפים במיקסר ביצים שלמות וסוכר בהדרגה יחד עם סוכר וניל עד לקבלת קצף יציב, מוסיפים את הברנדי והשמן, […]
עוגיות שוקולד 144
לא האמנתי כמה הן מדהימות וקלות להכנה עוגיות 144(מהכמות הזו יוצאות כ 20 עוגיות) מאת – נופר אהרון המרכיבים – 1 ביצה 4 כפות קמח 4 כפות ממרח שוקולד למי שרוצה גיוון אפשר להוסיף פצפוצי שוקולד שלושה מצרכים ויש לכם עוגיות מהסרטים( אפשר להוסיף כף חלב, נוח יותר ופחות דביק) אופן ההכנה – לערבב את […]
לביבות ירק טעימותת
לביבות ירק מאת – Rotem Ilan Gur המרכיבים – 2 תפו”א 2 גזר בצל גדול קישוא גדול חצי צרור פטרוזיליה 2 ביצים פרורי לחם\מצה מלח, פלפל וכורכום אופן ההכנה – לגרד בפומפיה את הירקות . לאחר מכן כדאי לסחוט את הירקות מנוזלים (לא חובה). לערבב בקערה את הירקות עם שאר המרכיבים. לחמם סיר עם שמן […]
עוגת פרג בחושה ורכה
עוגת פרג רכה עסיסית הכין – מאיר סבג מהמתכון של מלי מאירוב המרכיבים- 4 ביצים כוס סוכר 3/4 כוס שמן גביע שמנת חמוצה/יוגורט/3/4 כוס מיץ תפוזים כוס ורבע פרג טחון 3/4 כוס קוקוס רבע כוס חלב/מים כוס קמח שקית אבקת אפיה אופן ההכנה – העוגה היא בחושה מערבבים – ביצים וסוכר , מוסיפים בהדרגה […]
סלט חצילים ופלפלים קלויים מתכון קרדיט – ליטל אשואל המרכיבים- 2 חצילים 2 פלפלים אדומים 2 פלפלים צהובים 3 שיני שום כתושות חופן פטרוזיליה קצוצה מיץ מחצי לימון מלח פלפל שחור אופן ההכנה- קולים את החצילים והפלפלים בתנור היטב. מוציאים את בשר החצילים מן הקליפה ומעבירים לקערת מעבד המזון טוחנים מעט ומעבירים לקערה. מסירים […]