עוגת טורט תפוזים ופאקנים קלה להכנה!רכה אוורירית! הקרדיט למתכון –נעומי ברוכין עוגת טורט תפוזים ופאקנים אורירית המרכיבים- 6 ביצים שקית אבקת אפיה/ שתי כפות שקית סוכר וניל או כף תמצית ווניל אחד וחצי כוסות סוכר שלושת רבעי כוס שמן שלושת רבעי מיץ תפוזים או מים שתי כוסות וחצי קמח כוס פאקנים קצוצים מיפל סירופ […]
מתכון קציצות תפוחי אדמה מומלץ מאת eira nomo המרכיבים- 3 תפוחי אדמה בנוני 1 בצל ענק ביצה פטרוזיליה 3 כפות קמח מלאות הרכיב הסודי שמוסיף המון :שמיר יבש תבלין פלפל שחור מלח 5 כפות שמן אופן ההכנה – לגרד את תפוחי אדמה הכי דק וגם את הבצל -ולסחוט היטב את כל המים (מאוד חשוב) […]
עוגיות שיבולת שועל שכולם אוהבים
עוגיות שיבולת שועל שכולם אוהבים המרכיבים- 200 גר חמאה קרה או מחמאה 2 כוסות קווקאר טחון חצי כוס סוכר חום 1 כוס קמח רגיל 1 כוס קוקוס 1 כוס אגוזים שבורים גס חצי כוס פצפוצי שוקולד לבן או חום (אני לוקחת שוקולד מריר ומרסקת גס במגמיקס) 1 אבקת אפיה חצי כפית קינמון לא חובה חופן […]
חטיפי עוף בטמפורה -הכי טעים שאכלתי
חטיפי עוף בטמפורה -הכי טעים שאכלתי נגיסי עוף בטמפורה, רוטב חמוץ מתוק ושומשום טעים כמו חטיף מאת – שירן שמעון מתכון לחטיפי עוף בטמפורה המרכיבים- קילו וחצי חזה עוף כוס ורבע קמח תופח מנופה 3/4 כוס קורנפלור כפית וחצי אבקת סודה לשתייה מלח פלפל שחור גרוס פלפל לבן ביצה אחת כוס ורבע של מים קרים […]
מתכון קרפ צרפתי טעים טעים קרדיט מתכון מאת – נעמי שושן המכיבים- כוס קמח כוס חלב 2 ביצים כף שמן שקית סוכר וניל 2 כפות מים 2 כפות סוכר קורט מלח 1 כפית תמצית וניל אופן ההכנה – לשים הכל בקערה ועם מטרפה לטרוף היטב שלא יהיה גושים. עם מצקת של מרק לקחת כל […]
מתכון לפתיתים עם ירקות קל וטעים מאת אתי בביליאן המרכיבים– בצל גדול קצוץ גזר חתוך לקוביות 2 כוסות שעועית ירוקה מלח פלפל שחור אופן ההכנה – נבשל במים עם צלח את הפתיתים חצי בישול ונסנן נטגן את הבצל ואחר כך נוסיף גזר ושעועית ירוקה . הקפצה קצרה ולהוסיף פתיתים עם קצת מים ותבלינים, […]
נאגטס עוף! הילדים עפו על זה! מאת – שני בלייר מתכון לנאגטס עוף המרכיבים– חצי קילו עוף טחון בצל בינוני מגורד 2 שיני שום טחונים 2 כפות פירורי לחם מלח פלפל שחור 1 ביצה כף אבקת מרק אופן ההכנה – לערבב הכל יחד . לכדרר כדורים ולמעוך קצת, לטבול בפירורי לחם ולטגן כמו שניצלים! לא […]
יש משהו מנחם בקציצות דגים.. הריחות, הטעם, הנימוחות של הקציצה.. זה תמיד מזכיר את הבית, את השבת מתכון מאת – נעמה אלאל המרכיבים – קילו דג נסיכת הנילוס טחון / קילו אפשר לערבב קרפיון עם נסיכה או נסיכה עם טונה 6 שינים של שום כתושות חצי צרור כוסברה חצי צרור פטרוזיליה 3 כפות פירורי […]
מתכון רולדה ללא גלוטן – רולדה במילוי קרם שוקולד רולדת במילוי קרם שוקולד ללא גלוטן מאת –שושנה גולן המרכיבים- 5 ביצים 1/2 כוס סוכר 1 כף שמן 4 כפות מלאות קורנפלור(אפשר קמח רגיל) קרם שוקולד: אסטנט פודינג שוקולד כוס חלב/חלב צמחי לפרווה שמנת מתוקה/שמנת צמחית אופן ההכנה- להפריד את הביצים, במיקסר להקציף במהירות גבוהה […]
מתכון עוגיות ביסקוטי איטלקיות המתכון מאת – נעמי ברוכין המרכיבים – כוס סוכר 3 ביצים כף מיץ לימון כפית תמצית וניל 1.5 כפיות אפקת אפיה 1/4 כפית מלח 2.1/4 כוסות קמח תוספות פיצוחים – כוס פיקנים, כוס שקדים, חצי כוס פיסטוקים, כוס חמוציות, חצי כוס תאנים/צימוקים. אופן ההכנה – לערבב את הביצים והסוכר בקערה ולהוסיף […]